Sider

fredag den 13. december 2013

13. december i Kalenderhuset

Om ikke så lang tid går det afsted, afsted til julefest på den yngstes skole. Hun skal spille en feminist i et julestykke, hvor der skal ansættes en ny julemand... Det bliver spændende.

Tidligere idag gik det afsted, afsted på lidt juleindkøb. Og det der "lidt" refererer til, hvor meget udbyttet blev - ikke, hvor langt tid, det tog ;) Nuvel lidt har også ret.

Senere, såmænd ikke så fælt længe efter gik turen afsted, afsted igen for at aflevere juledørdekorationer til min tantes døre. I formiddags fik jeg indkøbt bast til "sløjfer". Jeg havde gerne villet have fede, brede, røde sløjfer. Men det er åbenbart ikke på mode i år, for jeg søgte efter bånd flere steder uden held. Det endte så med denne løsning. Og dørdekorationerne blev modtaget med kyshånd og kaffe.


6 kommentarer:

 1. Ja det er da utroligt, som man kan farer frem og tilbage. Fine dekorationer også selvom det ikke blev de ønskede sløjfer.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror på, at du også farer en del for tiden. Læste jo på en anden "kanal", at familien er igang med at vende hjem i anledning af julen. Håber, I får en rigtig hyggelig tid. Og tillykke med barnebarnets fødselsdag :D

   Hjerteligst

   Slet
 2. Ja nu er den da flot, godt tante var tilfreds :) Jeg må tilstå, at jeg køber julegaver på nettet, det bør man jo ikke, når man bor på en ø, men det er nu dejligt at slippe for al det mylder af folk.
  God fornøjelse i aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, Lisbeth. Det blev en vældig god julefest igår. Nogle gaver bliver også bestilt på nettet. Men andre købes her, hvis jeg kan komme afsted tidligt på dagen ;)

   Hjerteligst

   Slet
 3. Med både kyshånd og kaffe.....ikke så dårligt! Sjove brede sløjfer de fik på.!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var ikke ringe :D

   Hjerteligst

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep