Sider

fredag den 1. marts 2013

Læsealfen

Uha jeg var tæt på at påkalde mig en alfs vrede. Og det kommer der næppe noget godt ud af. Så jeg måtte sætte tempoet op i skrædderiet! Læsealfen ventede på sit tøj, så han kunne komme ud i solskinnet med bogen. Solen stod lavt, da det endelig skete og gengiver ikke helt hans strålende dress. Men han var tilfreds og I må nøjes ;)

God resten af fredag!14 kommentarer:

 1. Hvor er han sød din lille havealf med sarte grønne og blå vinger..! og så har han den helt rette litteratur i hænderne... Jeg er helt sikker på at han holder øje med dig og din have i år <3

  Haveknus
  Annette

  SvarSlet
 2. Ja det er da en rigtig havealf, med de herligste grønne øjne....Godt han fik tøj og vinger på.

  SvarSlet
 3. Søde Zeb, det var da en dejlig lille Trolderik, og hvor er det sødt af dig at vise tantens bog.

  Knus og gode tanker fra Claus

  SvarSlet
 4. Nu bliver han vel ikke forkølet, når han sidder og læser udendørs uden overtøj på?

  SvarSlet
 5. Igen et fint hår, der er forskelligt hår til dem alle :) og fint tøj har han også.

  SvarSlet
 6. Kæreste Zep <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3.

  Og <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3.

  Sikke nogle herlige eventyrvæsener, du har bragt til verden og vakt til live. De passer så godt ind i dit univers og har alle de skønneste personligheder.

  Ligesom Claus vil jeg sige mange tusind tak fordi du viser min bog. Og tusind tak for alt alt det andet.

  Rigtig god weekend til dig og dine kære.

  Stort knus og mange kærlige og taknemlige tanker og varme hilsner

  SvarSlet
 7. PS: Glemte at sige <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :o)

  Flere knus.

  Også en stor og varm tak til Bente for de søde ord i et tidligere indlæg.

  Du får også lige et knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du får da lige et knus retur Tante Grøn. Jeg har jo fulgt Turbo-Tøzerne's skønne tur i dit Himmerrige, og det var rent slik for øjnene!!

   Slet
 8. Halløjsa Zeb.

  Du sprøjter jo alfer ud i industrielle mængder...(hvor har jeg dog det udtryk fra ;o).
  Er du ved at skabe en hel alfelandsby? De er ihvertfald yderst personlige og meget skønne allesammen. Sikken en kreativitet. Måske du snart skal udgive en bog om alfefremstilling??
  Hyggehejsa og alfehilsner fra mig :o)

  SvarSlet
 9. Tusind tak for alle jeres overmåde skønne kommentarer - de varmer på en råkold, men meget smuk morgen, hvor solen og skyerne kappes!!

  Floralfen ligger og kigger forventningsfuld på mig. Han ved, at det nu er hans tur til at få liv...

  En udgivelse om mine væsener kræver vist en længere fordybelse i deres verden, end jeg endnu kan præstere. Men man ved aldrig. Ihvertfald er I velkomne til at følge "slagets gang" her :D

  God lørdag!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Kære Zep,

  jeg har haft den samme tanke som den kære fru Fniis. Du kan noget helt specielt med disse eventyrvæsener. Og du kan noget helt specielt med eventyrfortællinger. Det må der kunne komme en bog ud af. Evt også en julebog med dem som er iklædt rødt og gråt. De må kunne finde på en hel masse nisseløjer i Lillebo. En børnebog, hvor hvert eventyrvæsen får liv og fortæller en historie. Eller en "How to do" bog, om hvordan disse kære underjordiske bornholmere fremstilles.

  Det kan du jo gå og fundere over, her under din rejse tilbage til solskinnet og de lykkelige dage.

  Stort løveknus fra een, der elsker eventyr

  SvarSlet
 11. mojn Zep

  Kan du anbefale nogle gode steder på bornholm i juli måned hvor vi kan holde ferie ??? og hvis dette er muligt vil jeg da også kikke forbi hos dig ??

  SvarSlet
 12. I er kraft til smilet, kjæreste Tante Grøn!!

  Tim, jeg ville ønske, det var næste år, I skulle herover... Efter al sandsynlighed skal jeg tilbringe juli med strålebehandling og ophold i Kbh. på alle hverdage - og week-enderne er så forbeholdt familien. Jeg ville ellers rigtig gerne have hilst på dig! Jeg kan desværre ikke umiddelbart anbefale overnatning pt, men tag et evt. kig her: http://www.bornholm.info/overnatning eller her: http://bornholmermarked.dk/?M=Saelges&frame=a&Type=&Gid=12

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Tim vi lejede en skøn hytte på campingpladsen i Allinge-Sandvig forrige gang vi var der…det var ren luksus med tæt til det hele både for børn og voksne! Men man skal bestille i god tid! Vi havde eget bad og toilet i hytten, noget jeg sætter pris på! Der var ren luksus!! Blot en anbefaling;0))

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep