Sider

onsdag den 20. marts 2013

Foråret kommer!

Det er blot et spørgsmål om tålmodighed ;)

Idag er det forårsjævndøgn - nu er dag og nat "lige lange" og fra imorgen begynder dagen altså at være længere end natten. Solen får langt mere magt og de snemængder, som vejvirksomheden lige nu "leger" rundt i bliver snart fortid.

Jeg kan ikke sige mig fri for, at enhver snestorm kan aktivere adrenalinet! Det er fascinerende at iagttage elementernes rasen; De store kræfters festforestilling. Lige nu drysser sneen i et langt mere adstadigt tempo end igår. Alt er pakket nydeligt ind i en dyne og driver af den smukkeste sne. Men den kan jeg nok ikke "sælge" til jer længere, så cameraet bliver inde. Istedet får I lov at varme jer ved vores "ildsted", som endelig, efter lang tids forberedelser stråler varme ud på den mest fantastiske måde. Idag er en fantastisk dag og jeg starter på forårsrengøring...


7 kommentarer:

 1. Hej Zep
  Med den glæde, varme og optisme du udstråler, så kan vi andre da ikke andet end blive i godt humør fra morgenstunden.
  Selv sneen kan ikke ødelægge det.
  Jeg talte med familien i Snogebæk i går som er sneet inde. Så i har vist fået en del mere end det forårsjat der er kommet her.
  Kan du have en fantstisk dag.
  Varme hilsner fra Linda

  SvarSlet
 2. Godmorgen Linda.

  Tak skal du have - og også en god dag til dig! Ja vi løber ingen steder lige foreløbig ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Kæreste Zep.

  Godmorgen og tusind tak for varmen fra dit ildsted. Har lige været ude og lufte hunden i et forrygende koldt sne- og blæsevejr, så skroget trænger til at blive varmet op.

  Åh, hvis du vidste, hvor jeg også drømmer om at få en brændeovn!

  Stakkels nullermænd...
  de går en hård tid i møde i Lillebo:o)

  Kaffeknus fra Mors

  SvarSlet
 4. Tak for dit dejlige positive indlæg, de fleste af os andre bloggere piver, så det er godt at høre, at du er positiv.
  Her hos os kommer snefnuggene ikke i et astadigt tempo, nej de hvirvler ned. Det har jeg ikke noget imod, når bare jeg lader være med at tænke på datoen :)men forår vil jeg trods alt sætte pris på snart vil komme.

  SvarSlet
 5. Ah hvor er du dejligt optimistisk. Jeg prøver lige om det kan smitte mig lidt :-)
  Jeg er nemlig så træt at sneen. Forårsrengøring kan jeg ikke rigtigt komme i gang med, fordi min hånd stadig ikke vil ordentligt.
  Men jeg kan godt forstå at du er så glad for din nye 'varmer', og til den er vejret jo perfekt.
  Jeg fornemmer og håber at det går rimeligt hos dig :-)
  Kærlig hilsen herfra.

  SvarSlet
 6. Næ, den hopper jeg ikke på. Igen. Det er med at få noget positivt ud af vejret, selvom jeg har utroligt svært ved at beholde smilet. Jeg har desværre ingen brændeovn, men så må et par stearinlys klare skærne i stedet. Lidt har vel også ret.

  SvarSlet
 7. Brændeovnen har været længe undervejs og savnet i den hel del år! Jeg er næsten som hypnotiseret af den i disse dage ;) Udenfor fyger sneen fortsat. I skrivende stund fraråder politiet endnu engang al udkørsel. Vi nåede en tur i byen at handle inden og det var næsten for spændende at "ride" hjem gennem snedriver.

  Hanne du er mere end lovligt undskyldt ang. forårsrengøringen! Håber det fortsat går fremad med heling og det hele?! Ikke alle dage har været positive her, men rigtig mange har. Og nu har jeg så lært at glo på intetsigende underholdning i fjernsynet i længere tid ad gangen som abstraktion - det troede jeg aldrig ville ske hihi.

  Kjæreste Tante Grøn, du skulle være så velkommen her!!

  Lisbeth, jeg så trods alt også solen et par gange idag - du er uden tvivl skyld i dette. Endnu et tillykke med dagen :D

  Nette, stearinlys smager også lidt af "fugl" ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep