Sider

søndag den 24. marts 2013

Den søde ventetid...

Ja det er nu ikke foråret, jeg venter på, selvom det ville falde godt i tråd med en masse indlæg i blogland på det seneste ;) Næ det er en lille ny i familien i oktober. Og den vordende mor ønsker sig hjemmegjort legetøj. Så hæklenålen er kommet på arbejde her i bomuldsgarn fra Ulstrupgarn . En forhandler, som jeg har oplevet yder en vedkommende service! Og så er garnet bare lækkert. På billederne er farverne ikke helt så intense som i virkeligheden (blame the photographer).

Til barnevognspynten skulle jeg bruge noget rød, da jeg fik at vide (på Rokken), at rød er en af de første farver, de små kan se. Så jeg måtte jo lige have nye forsyninger udover de 3 skønne, pangfarver, jeg havde liggende - og så røg der lidt ekstra med, som jeg muligvis også vil lave serien i til en anden. Først af alt faldt jeg for den lille skildpadde - kunne faktisk godt finde på at lave en til mig selv hihi. Senest blev jeg igår færdig med blomsten med det glade ansigt og stribet bagside. Opskrifterne har jeg købt i Kigkassen  (under Håndarbejde/opskrifter). Derinde er der også færdigt legetøj til salg under Børn.7 kommentarer:

 1. Hvor er de fine og søde dine hjemmegjorte legedyr. Skønne farver og der er slet ingen tvivl om at babyen vil få timer til at gå med at lege med dem <3

  Skøn søndag til dig
  Haveknus Annette

  SvarSlet
 2. Du er sandelig en Quinde med mange talenter... :o)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Hvor er det altså bare skønne ting du har fået lavet - ind i mellem tænker jeg om du mon har flere timer i døgnet end os andre med alle de skønne, kreative ting du får lavet. ;o)
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 5. Tak Trine :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Du almægtige som du kan. Børn kan først se kontrasterne sort/hvid/rød. For ca. 5-6000 år siden, da min søn var ny, købte jeg de dersens folde-ud-tøj-bøger i sort/hvid med en smule rødt. Nu havde jeg så heller ikke et familiemedlem med en hæklenål i hænderne, som ventede på foråret (selvom han er født i marts).

  SvarSlet
 7. Tak Nette :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep