Sider

lørdag den 8. december 2012

Det modsatte er nu bevist

Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så har en af mine leveregler været, at jeg er rask, til det modsatte er bevist. Det modsatte er så nu igår bevist og der venter mig og min familie en sej kamp. Jeg håber, at jeg til foråret vil kunne vende tilbage med masser af lyse indlæg på min blog. I tiden inden da, vil jeg håbe, at jeg kan glæde mig over en masse andre blogs - uden selv at kunne give.

Jeg vil derfor nu ønske jer alle en rigtig Glædelig Jul og ALT godt i det nye år!

Hjerteligst
Zep


19 kommentarer:

 1. Åh nej, det lyder bestemt ikke rart :-( sender dig masser af varme hilsner og ønsker dig alt det bedste, samt selvfølgelig en glædelig jul og et godt nytår.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. TUSINDVIS af tanker og varme hilsner herfra, hvor jeg sidder med kuldegysninger og læser dit indlæg. Håber dig ALT det bedste, en pokkers masse kampvilje og trøstende varme arme til de stunder hvor modet ikke er i top!!!

  Men glædelig jul (virker så underligt at skrive her, men håber inderligt at I får nogle intense og givende juledage) og dejligt og helbredende nytår fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Øv hvor er det trist at høre, jeg havde håbet at der ikke var noget galt, men sådan skulle det ikke være. Jeg håber, du kan få lidt glæde af at sidde og nyde vores blogge, og så vil jeg ønske dig en god jul og et godt og helsebringende 2013.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kære Zep.
  Det gør mig så ondt at høre. Sender dig mine hjerteligste ønsker om snarlig bedring. Vil savne dine dejlige indlæg her på bloggen, men nu har du brug for din energi til at bekæmpe sygdom. Hold ud søde Zep. Tænker på dig.
  Varme og kærlige hilsner, Iris.

  SvarSlet
 5. Kæreste Zep.

  Søde Zep, jeg ved at du har en vidunderlig fantasi og visualiseringsevne. Det vil komme dig rigtig meget til gode nu, hvis du bruger dine evner positivt. Fra nu af Zep, er du en uovervindelig løve og dem/det, der vil dig og dermed dine kære noget ondt, kan bare komme an, for NU viser du klør, du knurrer, du blotlægger dine skarpe tænder og kæmper med alt, hvad du har at kæmpe med. Og det er ikke så lidt man har at kæmpe med, når man har en løves styrke og mod.

  Mens du overvinder sygdommen, FOR DET GØR DU, vil jeg hele tiden sende mange helsebringende, lysende og varme tanker til dig og din familie. Hvis du har brug for dine læseres støtte, så vil din mindste lille bøn om hjælp blive hørt, for dig, kan vi jo kun holde af.

  Mens du kæmper og vinder kampen, vil jeg glæde mig til, at du vender tilbage med dine dejlige beretninger og billeder fra livet i Lillebo.

  En lang, lang varm virtuel omfavnelse fra den gamle tante

  SvarSlet
 6. Kære zep er ikke den mest aktive i kommentarerne på din blog er ikke altid god til lige at få skrevet en hilsen men kigger tit forbi og har skam tænkt på dig...
  Er ked af at høre, at du ikke er rask det er da noget rigtig møg. Jeg sender en masse varme tanker og tænker at en kvinde som dig kan bekæmpe hvad som helst.
  Håber at du og dine får en god december ved jo at det er en af dine ynglingsmåneder på året .... GOd jul og god bedring...

  SvarSlet
 7. Jeg sender en masse varme afsted mod dig - pas på dig selv

  SvarSlet
 8. Tak, jeg pakker jeres ord i løvekufferten senere idag...!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. YES! Du ER allerede en løve:o) GODT, min pige!!!!! Du er SÅ sej, Zep:o)

  Stort løvekram og de varmeste hilsner og tanker fra et snedækket Mors <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvarSlet
 10. Kære Zeb - det gør mig rigtig, rigtig ondt at høre, at du ikke er rask. Det er ikke så ofte, at jeg zapper rundt i blogverdenen, men det gjorde jeg så i dag og kom til dig.

  I sådan en situation er det svært at sætte ord på og ingen gør det bedre her end Tante Grøn.

  Hvis/når vi bliver ramt af sygdom, er der ingen, der på forhånd ved, hvordan vi reagerer. Mindst af alt os selv.

  Jeg håber og tror også på, at du vil være i stand til at mobilisere en indre kraft.

  Anne Just var syg i henved tyve år. Men hun holdt sygdommen på afstand med sin fantastiske livsvilje, og dét lærte mig, hvor meget positiv tankegang betyder.

  Desværre er den nu én gang sådan, at vore hjerne ofte opfører sig anderledes, end vi lige forestillede os.

  Derfor er det med det posive nogle gange nogle gange lettere sagt end gjort.

  Men sig til dig selv: jeg VIL, jeg KAN og jeg SKAL blive rask igen.
  Og glæd dig så over stjernestunder sammen med dine kære. Det fortjener både de og du.

  Jeg vil tænke meget på dig og vente til du vender STYRKET tilbage.

  Jeg har netop tændt et lys for dig og sender dig mine aller kærligste og varme tanker. Claus

  SvarSlet
 11. Mange søde og postive ord er allerede sagt af andre her. Så jeg sender dette gruk af Piet Hein:

  Lærd herre i naturen:

  Du, hvis tvivl blev kulet ned
  af en smule lærd besked,
  fald på din knæ og bed:

  Lad mig glemme hvad jeg véd.
  Giv mig barnets åbenhed.

  Jeg sender mange positive tanker mod Bornholm og ønsker dig det bedste Zep!

  SvarSlet
 12. Du ved jo allerede at jeg ønsker dig alt godt, så blot en gentagelse; Mange positive tanker herfra. Glæder mig til forårets blomster-halløj sammen med dig.

  SvarSlet
 13. Kære Zep

  Jeg har ikke været meget rundt i blogland for nylig og så ramte jeg lige ind i dit indlæg her. jeg vil ønske dig alt det bedste og sender dig en masse positive tanker som jeg håber kan være nede i din løvekuffert og som du kan bruge til at kæmpe mod alt det dårlige som nok skal blive besejret, ingen tvivl om det.

  Kan du have en dejlig jul trods alt og bevar dit dejlige humør selv om det kan være svært.

  Kram og tanker til dig fra

  Annette

  SvarSlet
 14. De varmeste juleknus og krams samt tanker langt ind i det nye år fra mig.

  SvarSlet
 15. Rigtig god bedring og pas godt på dig selv.
  Jeg håber at du og din familie trods alt får en glædelig jul og et godt nytår og jeg ser frem til at du vender stærkt tilbage til foråret.
  De bedste tanker fra Lisbeth

  SvarSlet
 16. Kære Zep.
  Jeg så lige dit indlæg og læste tilbage. Det gør mig SÅ ondt for dig og din familie, at du nu også skal igennem en masse skidt pga sygdom.
  Jeg ved jo hvor hårdt det er, desværre.
  Jeg kan næste gætte at du skal på Riget. Jeg skal på Herlev på mandag. Ærgeligt at det ikke er samme hospital, så kunne vi holde humøret oppe hos hinanden.
  Jeg sender dig masser af tanker og knus til din løve kamp.

  SvarSlet
 17. Kære allesammen.

  Endnu en stor TAK. Så småt begynder mit hoved at fungere rigtigt igen, at slippe chokket - og iø narkose og smertestillende medicin. Jeres ord har fulgt og følger mig - og det betyder langt mere, end I kan forestille jer!

  Kære Hanne! Vi skal kæmpe vi to...! Jeg var på Riget og blev opereret i tirsdags (indlagt mandag). Jeg håber, at de på Herlev gør deres arbejde lige så flot, som det, jeg har oplevelsen af på Riget! Hanne, jeg tænkte på, hvor sej og udholdende, du var i sommer, da jeg stod og så ud mod Oslobåden mandag aften. Du gav mig mod. Gid jeg kunne give dig igen... Mine tanker er ihvertfald med dig hele vejen.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 18. Kæreste Zep.
  Jeg tænker på dig og måtte sende mine kærligste og varmeste tanker til dig. Jeg håber at du har styrken til at acceptere, og kan give efter for din smerte, at du har modet til at tale om din sygdom, og dele dine tanker med andre. At du tager én dag af gangen, og kan nyde nuet med dine kære. At du er god ved dig selv Zep, både fysisk og mentalt. Oprigtige og inderlige håb om snarlig bedring. Kærligst Iris.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep