Sider

tirsdag den 18. december 2012

Lidt har også ret...

Det er nu en uge, siden jeg blev opereret. Juletravlhed er et fremmeord for mig i år - min hverdag går stille og  roligt med god opbakning fra mine kære og en masse andre, som rækker hånden ud. Og det trives jeg med, selvom jeg vanligvis plejer at nå en masse, som lige nu er uden betydning. Min havefysik kan jeg sikkert også takke for, at det går rigtig fint fremad. Men lidt julehygge skal der nu til, selvom de store armbevægelser udelukket. Og lidt har så også ret, ihvertfald i mine øjne.

Jeg havde forestillet mig en masse motiver, som skulle testes på kryds og tværs her i december med camera, jeg fik af "julemanden" sidste år. Nu er her så et af lidt julestemning, som jeg vil ønske jer fortsat god december og endnu engang tak for jeres måde at være på, med.

Hjerteligst


13 kommentarer:

 1. dejligt at høre at du er hjemme igen, ved ikke helt hvad du er opereret for, men håber at det ikke er alt for alvorligt.
  Julen går jo også ud på at hygge og nyde så nyd du at der bliver hygget om dig selvom du nok ville have ønsket dig et andet scenaire end pga din operation.

  Ønsker dig og dine den skønneste jul og håber at du snart er ovenpå igen, sender ihvertfald mange varme tanker og dejligt du lige skrev et indlæg har tænkt meget på hvordan du mon har det.

  SvarSlet
 2. jeg vil også ønske dig en god jul. Vi kunne nok allesammen lære noget af at skrue ned for juleblusset og finde ud af, hvad der virkeligt tæller.

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke huske om jeg fik skrevet en hilsen til dig, men jeg vil ønske dig rigtig god bedring og håbe at du får samlet god energi ved at nyde de små ting som f.eks. din hyggelige julestemning på billedet.
  Rigtig god jul.

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring til dig. Håber du må få en dejlig glædelig jul.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Nyd det rolige tempo, de stille tanker og de hjælpsomme hænder.
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 6. Fortsat god bedring, godt det går fremad og du har kærlige hjælpere omkring dig.
  God jul

  SvarSlet
 7. Dejligt med gode hjælpere omkrig sig! Godt at du skynder dig langsomt og nyder at være hjemme i egne folder igen.
  En rigtig glædelig jul og en fortsat god bedring!

  SvarSlet
 8. Kære Zep.

  Her fra det jyske sendes mange ønsker om god og hurtig bedring samt ønsket om en dejlig Jul for dig og din familie.

  Kærligst Helga

  SvarSlet
 9. Kæreste Zep.
  Det glædede mig at se dit smukke billede her til morgen, for hvor er det dejligt at du, trods alt, har overskud til at lægge en hilsen på bloggen. Ønsker alt godt for dig og at det går hurtigt fremad. God bedring søde Zep.
  Kærligste hilsener, Iris.

  SvarSlet
 10. Kære Zep
  Nyd nu endelig al den hjælp du kan få og nyd julen. Dejligt at du har sådan en opbakning fra folk omkring dig... men det kommer jo med den måde man selv er på overfor andre.

  mange tanker og ønsket om en rigtig glædelig jul til dig, god bedring <3

  Jule og december hilsner
  Annette

  SvarSlet
 11. Kæreste Zep,

  af hele mit julehjerte, siger jeg TUSIND tak for din måde at være på. You know why:o)Tak for dig, søde Zep.

  Alt det bedste til dig og dine kære. Jeg er sikker på, at der er en juleengel, der passer godt på dig og dine, så fat mod kære ven og nyd at det nu er din tur til at modtage den omsorg, du plejer at give andre.

  Rigtig glædelig og velsignet jul. Håber I kryber tæt sammen og nyder hinanden og nærværet i det smukke julevejr.

  Knus, kram og juleknas fra den gamle grantante, der også tror på, at vi får det tilbage, som vi sender ud. Nu er det DIN tur til at mærke kærligheden og varmen, som Du plejer at give.

  SvarSlet
 12. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet
 13. Kære Zep.
  Glædelig Jul til dig og dine.
  Mine bedste ønsker for dig.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep