Sider

fredag den 23. august 2013

Fredagshygge - god week-end.

For nu at gøre en lang historie lidt kortere, så afsluttede jeg mit første papkasseklatteri forleden og tænkte så egentlig, at nu måtte det være nok for denne gang - særligt nu, jeg skal til at være "praktisk" igen fra imorgen (har jeg besluttet). Men idag "gik det galt igen" hihi. Jeg stod og skulle til at smide en papbakke fra æbler ud, da den kreative hjernehalvdel følte sig provokeret af, at den var sort. Sort sluger farver. En udfordring for mine klatteevner, sagde hjernebumsen. Ok jeg tog den med ind på skrivebordet og senere var der pludselig pensler og en farveblandebøtte (isplastbøtte) igang. Jeg sad netop og så på et foto taget i haven af en overraskelse og så begyndte pensler, farver og papbakke at lege sammen. Gad vidst, om du kan fornemme, hvilken blomst's farver, jeg blev inspireret af til begyndelsen på dette papkasseklatteri? (og nej jeg maler ikke for at det skal ligne - jeg leger med farver).Da Lathyrus 'Matucana' nu er gættet - FLOT, lægger jeg min farvemodel til skue herunder nu...


7 kommentarer:

 1. Kæreste Zep,
  Hvor må det være dejligt, at være i kontakt med sin venstre hjernehalvdel. At lade kreativiteten flyde og blot hengive sig til kreativiteten - herligt!
  Selv maler jeg også, men er ikke ret god. Jeg beundrer dig meget for dine kreative udfoldelser, synes også at dine trolde og nisser er ret seje!
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 2. Hej Zep,
  Det kan da vist kun være lathyrus "Matucana" du er inspireret af.

  SvarSlet
 3. Ja, man skal give efter for kreativiteten.... en lille lathyrus måske?

  SvarSlet
 4. Godt du tog udfordringen - jeg synes også det ligner en smuk Lathyrus, men nåede du at så dem i år, hmm, synes der var noget der ift at du var i KBH...

  Det er godt nok flere indlæg siden, men jeg har først set din datters forfærdelig søde, men sure gamle mand, hvor er han altså fin!

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 5. Nu lægger jeg om et øjeblik farvemodellen op under klatteriet... Det er nemlig helt rigtig gættet, Lathyrus 'Matucana', min yndling over dem alle! Enormt flot set :D

  Og du har ganske ret, Anne Mette. Jeg fik ikke sået i år. Jeg fik købt frø hos Idéhaven og jeg fik lagt dem i vand og glemte dem i flere dage... Ærgelig tømte jeg det halvrådne indhold fra glasset ud for forden af den gule sommerfuglebusk, 'Sungold' Pludselig den anden dag fik jeg så øje på en 'Matucana' blomst en helt ustyrligt dejlig og uventet overraskelse!!

  Tusind tak fra datteren for "rosen"!

  Og ditto fra mig :D

  Kære Mathias, der er rigtig meget kreativt i din hånd og dit øje! Prøv at lege lidt mere med nuancer og på noget så simpelt som papkasser uden at skulle præstere. Husker endnu,hvordan dit grønne fad betog mig, da jeg så det første gang. Det gjorde det også igår aftes, da jeg ledte op igen på din blog.

  Og SÅ er det tid at komme igang med noget "nyttigt" her!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Ah, søde Zep jeg havde ikke lige tænkt så langt at du lagde billedet herind på indlægget. Wow du har virkeligt fanget det præcist, det kunne man jo godt se, men endnu mere imponerende når motivet vises sammen med.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 7. Tak og god søndag, søde Anne Mette.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep