Sider

torsdag den 6. september 2012

Tante Grøn's Mammelukker

Nåh nej, der skulle jo stå Tante Grøn's Marmelukærme ;) Den kjæreste sendte mig ved juletid en hilsen så dyrebar med frø. Længe troede jeg, jeg aldrig skulle se disse skønheder, for dér, hvor jeg såede dem i bedet, kunne jeg ikke få øje på noget andet end Forglemmigej og ukrudt... Men pludselig for en måneds tid siden opdagede jeg en lille gruppe planter, som godt kunne være. Turde næsten ikke håbe, men priklede de 6 små ud med større afstand i bedet.

 Og NU, NU har jeg fået vished. Er du bims, hvor er jeg smaskforelsket i de blomster! Frøposen har gemt sig, så jeg er ikke ganske sikker. (Men jeg tror, de hedder 'Blushing Bride'.) Rettelse: De hedder 'Pink Regis'. Håber de når at sætte mange frø, så jeg kan så dem flere steder i haven næste år! Jeg sad lige og googlede 'Blushing Bride', som ser ud til at være en staude?!?

Under alle omstændigheder, så er jeg dig evig taknemlig for denne fantastiske skønhed her i sensommeren, Kjæreste Tante Grøn. Mange krams fra Solskinsøen!


8 kommentarer:

 1. Sikke en gave, ja det er jo 3 - lige som et kinder æg - først overraskelsen i form af frø-gave fra tanten og derefter da de små planter endelig viste sig og nu hvor de yndigste blomster folder sig ud.
  Det er vel nok en skøn blomst:-)

  SvarSlet
 2. Meget smuk og meget dejlig... :o)

  SvarSlet
 3. De er nu fine de marmelukker...Rødmende brud er som taget ud af en Morten Korch film, og smukke er de helt bestemt.

  SvarSlet
 4. De kan da ikke hedde andet end blushing bride........og smukke, smukke, smukke er de.
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
 5. Ualmindelig smuk med det mørke øje i midten.
  God weekend
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 6. Kære Zep,

  ja, er mine tøsede mammelukker ikke fine? Lidt pikante i det, ikke? De hedder Pink regis og jeg er vild med den sart perlemorsrosa farve, de har.

  Danner dine mammelukker ikke frøstande nok, så sig endelig til. Jeg har mange flere frø på lager:o)

  Jeg er også glad for at have nogle "Zep" i haven:o) Rigtig glad endda. Det er skønt at bytte frø og planter:o)

  Hav en dejlig weekend, du skønne mø

  Mammelukknus

  SvarSlet
 7. Jeg sender rigtig mange krams retur til det smukkeste sted i verden.

  Krams krams

  SvarSlet
 8. Kære allesammen!

  Forsinket, rigtig mange tak for jeres søde hilsener :D

  Og Kjæreste Tante Grøn, jeg tror vi har mange sammenfaldende vildskaber eller svagheder - ikke mindst for det pikante ;) Jo flere af disse skønheder, der springer ud, desto mere solgt er jeg. Det er lige før, den får lov at bo i heeeele haven hihi.

  Glæder mig meget at høre, at du har glæde af den blå Panda. Den er jo også en af mine yndlings...! Og ja nu er det jo forresten også frøtid :D Idag har jeg hentet frø ind af Voksurt og min sartgule Vidunderblomst. Nu er arbejdstøjet og handsker og knæpude nemlig hevet frem igen...! Slut med fest og slendrian og ud pynte på afslutningen og starte på den nye sæson. Håber jeg kommer til at friste dig med mere derfra...

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep