Sider

mandag den 30. juli 2012

Fe(rie)kjolen

Mens vi var på ferie, faldt jeg over en kjole. En selskabskjole. Højst usædvanligt for mig. Der hænger ikke noget lignende på mine bøjler. Men denne kaldte på mig på sin bøjle. Lokkede med nuancerne, som changerer i blå og grøn og pynt og pjank... Måske minder den mig i virkeligheden om den tidlige barndoms afdansningsbalskjoler, som jeg elskede, med tyl og pailletter?! Ihvertfald måtte jeg bare lige prøve den. Den sad som syet, så der var ikke rigtig noget at diskutere. Den måtte med hjem!

Gemalen synes bestemt, den ligner en rigtig blomsterfekjole ;) En anden kunde ved siden af mig bemærkede, at kulørerne i kjolen passede lige til mig. Såååå....
4 kommentarer:

 1. Hvor ER den bare smuk - den kan jeg godt forstå du faldt for. Og gemalen har da helt ret - jeg kan godt se det for mig, svævende rundt i haven med tryllestav i hånden der drysser tryllestøv over blomsterne så de bliver endnu smukkere. .o)

  SvarSlet
 2. Jeg tror den minder dig om din elskede, dejlige have, din skønne hobby og så ALT, hvad der er smukt. Strut-kjoler er jo smukke (omend de ofte ikke var særligt rare at have på, sådan som jeg selv erindrer mangt et afdansningsbal).

  Forstår godt dit valg! Du er også mørkhåret, ikke sandt? Bliver formidable!

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk.
  Grøn er lige min farve.
  Jeg forstår godt du faldt for kjolen.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Smuk kjole - vi vil se den på :)

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep