Sider

mandag den 8. juli 2013

Endnu en sommerbuket...

Er det da ikke helt utroligt, som alferne har sørget for smukke blomster til mig, mens jeg har været borte?! Har netop bundet en buket, som skal "flytte hjemmefra" imorgen af Rølliken 'Terracott', Sporebaldrian, Kæmpe Skælhoved, Torskemund, Daglilje og roserne 'Charles Austin' og 'Dr van Fleet' :D


8 kommentarer:

 1. Øj, hvor er du god til det med buketter Zep, måske skulle jeg kigge grundigt på billedet og prøve mig frem. Bare til mig selv :) Jeg er helt sikker på at du har forkælet alfer og planter så meget at de nu nyder at forkæle dig med at vise sig fra deres fineste side.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er det en smuk buket.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 3. Jeg istemmer.... du er bare så god til det med buketter! Har set flere af de fine fra din hånd. Der er én der bliver glad. Jeg ved jeg ville blive det!

  SvarSlet
 4. Smuk buket du har fået bundet, det er du god til. Jeg har lige lært, at det er devaherne som passer på haven for os :) men måske er det det samme som alfer. Dem kan vi ikke undvære.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare super lækker :-)

  SvarSlet
 6. Det er en rigtig fin buket. Jeg kan så godt lí de lette torskemund - de er så poetiske med deres let bøjede
  hoveder.

  SvarSlet
 7. Tusind mange tak! :D

  Anne Mette, det er lige præcis den metode, jeg har brugt til at lære at lave buketter - at have øjnene med mig og prøve mig frem :D Og så øvet mig i at binde i spiral... Derfor har jeg næsten hele sommeren igennem (normalt) friske blomster inde, for man kan altid blive bedre ;)

  Alfer hedder alfer hos mig, fordi jeg synes, alfer er så søde. Så min barnlige logik siger mig, at det er dem, der laver eventyr derude ;)

  Idag har jeg hentet lidt af eventyret ind til mit eget køkken. Mere om det om lidt i et nyt indlæg.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep