Sider

søndag den 15. januar 2012

Ned kom de!


For lidt siden var jeg rent faktisk ude og lave lidt... I formiddags var her næsten stille vejr og solskin, så jeg strøg ud med cameraet og fotograferede fra forskellige vinkler. Da jeg lå på fliserne - de få der overhovedet er i haven og prøvede at fange Stjernemagnoliens knopper, blev jeg lettere irriteret på rosen Aicha.

Det sker ikke tit, for den har virkelig besnæret mig med sine blomster i sommer. Så usædvanligt smuk i mine øjne! Lige nu kan jeg til min skræk ikke finde min usb-pind, hvor sommerbillederne ligger, så I må søge for at se den. Men lige mens, jeg lå der henslængt i vintersolen, blev dens grene ved med at dalre ind foran linsen og ødelægge fokus.I eftermiddag besluttede jeg så, at tiden var kommet til at nedbinde den a la Claus Dalby. Jagten gik ind på de ruller med blød ledning, som ellers til enhver anden tid har en udsøgt evne til at ligge i vejen. Når man så skal bruge skidtet, så kan man få lov at gennemsøge 3 rum og adskillige hylder og kasser, inden lykken til sidst tilsmiler én, lige før det er ved at være slut med dagslys. Men ned kom de og jeg glæder mig nu til ekstra mange blomster til sommer!

4 kommentarer:

 1. Sikke da en herlig måde at tilbringe noget tid i solen idag, samtidig med du kunne drømme om blomsterfloret der kommer :o)

  SvarSlet
 2. Griner :-) Af dine fine og levende beskrivelser af opmærksomhedssøgende rosengrene og gemmeleg.
  Det var også et skønt vejr idag!

  SvarSlet
 3. ÅHH Zep :-)))
  Dine beskrivelser er altså bare så . . . . . . . .
  Masser af haveknus Sanne O.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep