Sider

fredag den 13. januar 2012

Fantastisk Fredag

Solen stod op til morgen. Jaja det gør den jo nok hver dag. Men på det seneste har den været temmelig meget i skjul her. Om den nu prøver at indhente det forsømte, skal jeg ikke kunne sige. Men idag er her rent faktisk skygger på mure. Og er der noget, jeg savner vanvittigt i årets første måneder, så er det forholdet mellem lys og skygge. Det må være min lykkedag - fredag den 13. januar 2012 ;)

Ikke nok med det, men der er så også små planteforunderligheder derude! Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg i en collage med fotos fra samme dag skulle vise Klokkeranke i blomst og Montbretia, der sender årets første skud op imellem det visne! Selvfølgelig lurer den grimme fornemmelse, at det ikke varer ved - at Montbretiaerne måske ligefrem får et grimt tilbageslag i år. På den anden side, hvorfor så ikke bare konstatere, at man ikke er herre over alt - og at netop dét ofte viser helt nye veje og overrasker?!

Rigtig god week-end i Blogland!3 kommentarer:

 1. Hvad er det du har i nederste venstre hjørne? Ser spændende ud, nemlig.

  SvarSlet
 2. Hej Bente.

  Jeg lagde lige et singlefoto ind af den. Det er en Torskemund. Jeg kalder den Vedbendtorskemund eller Murtorskemund. Den gror faktisk her på muren (mod syd), hvor den selv har fundet sig til rette efter at have været i altankasser en sommer.

  Jeg er ved at "indføre" den i min gamle gård på nordsiden af huset, i den del, hvor solen bager ned om sommeren. Forrige sommer uden held - men sidste år lykkedes den. Og nu er en lille tot ved at brede sig - og ender sikkert med at blive omfangsrig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Torskemund - sikke et herligt navn for så skøn en plante. Som jeg forstår helst et solrigt sted. Tak for det.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep