Sider

søndag den 17. januar 2016

Dagens kick

For en uges tid siden havde vi tøvejr. Udpræget. Og jeg "kom forbi" drivhuset og tænkte, at der var meget tørt derinde. Så det satte gang i vandekanden i potter og det lille hjørne med div....

Så kom sneen et par dage efter sammen med kulden og jeg gik ud og lukkede dørene tæt sammen. Og fortsatte rundt med cameraet..


Forleden aften skulle vi have kylling og i halvmørket famlede jeg mig rundt derinde efter persillen, som jeg havde bemærket trivedes ganske udmærket. Det giver et eller andet ekstra til maden, når man har "nedlagt" noget af den selv - særligt om vinteren.

Idag hev solen mig så atter ud. Og jeg havde sat mig for at finde en blomst at fotografere til at fejre en bekendts fødselsdag med. En vane, jeg har haft i mange år. Og det lykkedes da også med en Primula - eller rettere, så blev det til et par rosenknopper, der "vandt".Da så jeg tullede videre i det ok vejr - stille og lige under frysepunktet, så kom jeg til at se, at jeg havde glemt at lukke til drivhuset forleden. Stak næsen indenfor. Nej de 2 stiklingeroser, det yderst magre resultat fra sommeren 2015, havde ikke taget skade. Ihvertfald ikke voldsomt.


Blikket dalede til hjørnet med småtterier. Lewisia, selvsået Vårsalat m.m.. De struttede af det vand, de fik sidste week-end.


Men HOV hvad var det nu?! Knagme så! Vandingen havde åbenbart sat gang i Hyacinterne og Tulipanen 'Für Elise', botanisk str., som jeg endnu ikke var nået til at tænke på endnu i år. Og det var så dagens kick, som gjorde smilet lidt bredere :D


11 kommentarer:

 1. Der skal ikke så meget til at glæde os havetosser :-) Vi jubler over de første tegn på forår. Og hvor er det herligt, vi er langt rigere på glæder og oplevelser, fordi vi kan se dem.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Dejligt kick - det kan vi lide.

  SvarSlet
 3. Sådan kan man jo blive så glædeligt overrasket :)
  Mine fem stiklingeroser (Lykkefund) står udenfor i en spand, hvor jeg har stukket grangrene ned omkring. Det må være nok. For et par år siden lavede jeg stiklinge af New Dawn, de blev slet ikke dækket til og blev til noget, så jeg håber disse også overlever...ellers må jeg jo bare tage nogle nye :)

  SvarSlet
 4. Og minsanten om ikke skovduerne kurrede i vilden sky og bogfinken filede løs i haven.
  Det er da skønt med solen. Den varmer trods frostvejr.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også bidt mærke i fuglenes tiltagende kvidren, fløjten og pippen, når solen har været fremme på det seneste :D Duerne har jeg dog ikke hørt - endnu.

   Hjerteligst

   Slet
 5. Og jeg som troede at du lagde op til en forfærdelig ulykke, og så får vi i stedet en happy end!!

  SvarSlet
 6. Hej Sep
  Det var vel nok et dejligt kick. Tak fordi du gav kicket videre til os andre:)

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep