Sider

torsdag den 2. august 2012

Tak med Highland Lord!

Nu skal i li'godt ha' en blomst at se for jeres dejlige kommentarer!


Stuen har været som en bageovn idag! Jeg har gemt mig på badeværelse og i køkken med kost og spand det meste af tiden for at undgå det lumre... Jeg er ikke til rigtige sommerdage som denne. Til gengæld er jeg vild med de aftener, det giver!

I aften har jeg drønet - halvt påklædt - rundt ude, kigget på skyer, mærket tunge regndråber og spejdet efter lyn og torden... Luften har været spændingsfyldt, dirrende og vindstille. Men det er kun blevet til enkelte knald og ganske få dråber til min skuffelse. Det kunne have været så skønt med en ordentlig bulderbasse inden sengetid! Til gengæld blæser det nu op.

Imorgen venter vi gæster; min søster og svoger fra Norge, til spisning. Og lørdag skal jeg på skolen og være med til en gang hovedrengøring...

4 kommentarer:

 1. Melder at det er ligeså lummert i Nordjylland.

  Smuk daglilje. Jeg er også mest til de mørke.

  God fornøjelse med både det ene og det andet.

  SvarSlet
 2. Tak skal I have :D Ja ofte har Nordjylland og Bornholm "fulgtes" lidt ad ang. vejret, har jeg bemærket. Ikke så meget denne sommer som ellers dog..

  Vi endte med at få en lille bulderbasse forbi, der afleverede (sølle) 3 mm i hastigt tempo og snuppede strømmen et kvarters tid.

  Ja fornøjelser bliver der nok af idag og imorgen, tak :D Jeg er nu om et øjeblik på vej ind og handle og så skal der ellers fart på her inden aften ;)

  Highland Lord er rigtig smuk og billedet yder den egentlig ikke retfærdighed i mørk dybde, som den har. Jeg har efterhånden en stor del Dagliljer i haven af forskellig slags, størrelse og kulør. Dejlige planter, synes jeg.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Uhmmmm, den er velnok lækker!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep