Sider

lørdag den 2. juli 2011

Overbevist!

Var jeg nogensinde i tvivl om, om Alchymist passede til mit temperament, så er jeg det ihvertfald ikke mere! Den er underskøn.

3 kommentarer:

 1. Den ser ihvertfald dejlig ud.
  Hm... måske engang når jeg får bedre plads til roser :-)
  Hvilke farver har du den stående sammen med, for den er næsten orange også, er den ikke?
  Fortsat god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde Hanne.

  Jeg har den egentlig ikke sammen med nogen. Det kommer sig af, at den gror på den anden side af en afskærmning ved spisepladsen i gården og så er jeg igang med at lede den derind og hen til et rionet på en endegavl, hvor der er beton under - og altså ingen planter som sådan.

  Men noget har jeg jo i gården. Eksempelvis Cosmea 'Rose Bonbon', Jeg har også en småblomstrende rosapink klatrerose i nærheden, som skal til at blomstre. Og så er der Clemtis 'Montana Freda', som har blomstret og er igang med at skyde nyt rødligt løv. Men det er også lidt temp.

  Jeg kunne finde på noget med forskellige grønne løvfarver og lidt rødligt i forskellige udtryk, hvis den skulle dyrkes som buskrose. Jeg kunne finde på at bruge en rigtig fræk eller ihvertfald livlig Heuchera som 'Georgia Peach' for at give liv, når 'Alchymist' er færdig med at blomstre. En lys Astrantia er heller ikke at kimse ad. Og jeg kunne også finde på at sætte Montbretia (Crocosmia) med de smukke slanke blade, de har nu - og blomstring tidligere, en orange. Den har jo desuden meget smukke frøstande efterfølgende. Og så ville jeg heller ikke være blind for en sommerblomst som Blomsterkarse; Tropaeolum majus 'Milkmaid' ville med garanti give lige præcis det blide udtryk i "underetagen", som ville fremhæve, hvor yndig den rose er.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Der skulle stå: og blomstring senere, en orange.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep