Sider

søndag den 4. marts 2012

Forårscollage anno 2012 den første...

Når først, der er Crocus på mine billeder, så begynder det at dufte af forår. Frost er jo ikke ligefrem ukendt i foråret, selvom det først og fremmest hører vinteren til. Så de næste dage med dykkende temperaturer er jo ganske normalt. Til gengæld, synes jeg ikke, jeg så tidligt har haft Crocus i blomst som i år. Det er sikkert noget med hukommeren ;)

Imorges stod jeg op, før en vis mand fik sko på, nærmere bestemt kl. 5 og fik bagt boller, så ridefolket kunne nå at få lidt lækkert indenbords, inden de skulle til stævne. Det gav mig jo så lidt tid, hvor jeg bare sad og hang her for at komme til live, mens bollerne bagte. "Da jeg var barn" blev udgivet - og dernæst sad jeg og lavede årets første forårscollage af billeder fra igår.

Nogle af dem er taget med "Miniature", som indstillingen hedder. Tror ikke helt, jeg forstår meningen endnu. Sikkert noget med at læse manualen, hvis ikke jeg tager meget fejl. Men det bliver så en anden dag, for nu er slutspurten indledt på at blive klar til en ny og frisk uge - og så gør det jo ikke noget, der er lidt kønt at kigge på, vel?!

6 kommentarer:

 1. SKØN collage! Kan næsten mærke forårssolen.
  Masser af havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 2. Det glæder mig - tak skal du have!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Kære Zeb.
  Sikke skønne billeder. Især på en bidende kold mandag brrr.
  Er blevet ´forelsket´ i dit billedprogram. Har ledt efter navnet, som jeg kan huske du har skrevet i et af dine dejlige indlæg, men kunne ikke lige finde dét i farten. Gider du gentage? Er det et gratis eller et købe-program?
  God dag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Det kan du tro, jeg gider, søde Iris - det er et købeprogram og du finder det her: http://www.wondershare.com/pro/photo-collage-studio.html
  Også en fortsat rigtig god dag til dig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Zep.
  Mange tak for hjælpen. Dét program vil jeg prøve at kigge på i weekenden. Er der mon noget jeg skal være særlig opmærksom på, eller er det bare ´lige ud af landevejen´?
  Hvor er det dejligt at du altid tager dig tid til at svare på kommentarerne. Det får én til at føle sig velkommen på din blog. Respekt.
  Her på Vestkysten skinner solen, det håber jeg også den gør på Bornholm, og på dig.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 6. Tak for dine pæne ord, kære Iris!

  Nu er det ved at være et par måneder siden, jeg installerede collageprogrammet, så detaljerne fortaber sig lidt i tågen. Men jeg husker ikke noget om store forhindringer af nogen art. Det kan selvfølgelig være forskelligt fra maskine til maskine. Men det tog vel 5 min. at installere - det er først bagefter, de mange timer med leg koster tid ;) Umiddelbart ligner det noget meget præfabrikeret noget, men men selv i skabelonerne kan man lave en hel masse om - jeg finder stadig nyt... God fornøjelse og solskin til dig :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep