Sider

fredag den 8. februar 2013

"De første 40 år...

..af barndommen er altid de sværeste". Morede mig vældigt, da jeg læste den "joke". Og så tænkte jeg, at det i grunden ikke var helt løgn. Vist er jeg en "moden kvinde" på 41 somre. Men et legebarn er jeg også. Og absolut ikke mindre end for eksempelvis 30 år siden.

Måske er jeg ene om at være barn i blogland. Eller måske er jeg ene om at indrømme det ;) Ihvertfald er min have min legeplads. Og når legepladsen er lukket, så leger jeg da bare indendøre ;) Som her, hvor badeværelsesprinsessen efter flere år i glemsel i det skab i gangen, hvor de fleste ting leger gemmeleg, igår dukkede op og krævede sin trone i solskinnet i vinduet på badeværelset. Må jeg præsentere, Viola :)

Hun er enebarn. Har ganske vist en oldgammel grandkusine, som bor i soveværelset. Men "Dorte" er ikke prinsesse, siger Viola. Prinsesser er skabt af finere materiale en plast. Viola har ganske vist tabt et ben under gemmelegen i skabet. Dét må jeg se, om jeg kan finde en dag...


2 kommentarer:

 1. Du er absolut ikke alene om at lege og du er yngre end mig ;)

  Jeg har trolde endda en hel del og de står til trone i stuen på den bedste plads. Alle er de forskellige og dejlige...

  Synes måske ikke om den kiv der er mellem dine fine dukker, de burde da begge være prinsesser især når de bor hos dig :)

  god og dejlig weekend

  haveknus
  Annette

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde!

  Der fik du lige mindet mig om en trold, der gemmer sig her i stuen et sted ;)

  Prinsessen er lidt... en primadonna ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep