Sider

mandag den 31. august 2015

Fred hviler...

...meget snart aldeles over det meste af huset - og i særdeleshed over den gamle havestue.Sådan har det ikke været hele dagen. Jeg ved ikke, hvordan det kan være, eller hvem, der de seneste uger har fyldt den op med alt fra havehandsker, til mere eller mindre tomme spande, blomsternipperier, døde potter, tomme og beskidte kødbakker, årets løghøst for slet ikke at nævne spindelvæv, kattehår, potespor, jord, frøstande og tidligere planteskilte. Og vedkommende har tillige ikke fået fandet i en lille uges tid - de mange potteplanter derude, hvor de så ellers kommer fra.
Og for at det ikke skal være løgn, så kom et gevaldigt pustevejr fra syd forleden, skubbede til afdækningen for vindueshullet, som lige indenfo husede en gammel vind og skæv reolting fyldt med sukkulenter. Det gav et gevaldigt rabalder, mens jeg var i fulde omdrejninger indenfor. Og jeg udstødte et kæmpe suk og vendte ryggen til. Men idag gik den ikke længere, for i nat kommer feriegæster, som vi plejer at hygge med i havestuen. Om aftenen er den gevaldig anvendelig til et glas rødvin og fællessang og fnis. Så det var bare med at komme igang med at feje skårene op m.m.m.


Nu har alt så altså fundet sin plads derude og jeg tager snart til drømmeland - hvis ikke jeg hænger oppe, til de er her. Om jeg falder ind her på bloggen i den næste uges tid, tør jeg ikke love. For når feriegæsterne tager hjem fredag, tager jeg med - og søndag er vi at finde til Høstmarked i Geografisk Have i Kolding.

Sååååå vi ses lige pludselig i næste måned.


5 kommentarer:

 1. God fornøjelse med dine gæster - havestuen ser så hyggelig ud.

  SvarSlet
 2. Kære Zep
  En havestue er en gave så hyggelig og der er altid en helt særlig afslappet atmosfære. Du er et lille jern til at organisere ;0)
  Ønsker dig en skøn uge med dine gæster og nogle dejlige dage på 'fastlandet'. NYD dine fridage.
  Kærlige hilsner Iris
  Ps. Er spændt på om der hjembringes nye perler til Lillebo's have ;0) ;0) ;0)

  SvarSlet
 3. Hej Zep
  Jeg måtte da lige ind og kigge hvad du går og laver der overe på øen. Sørme m ikke du har travlt med at gøre rent for en mdr siden.
  Jeg håber du har haft en forrygende tur til Kolding og er vendt hjem igen.
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Tak fordi I kiggede ind :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Zep
  Et godt og lykkebringende Nytår
  Bedste ønsker og knus Iris

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep