Sider

onsdag den 17. december 2014

17. december i Kalenderhuset - 2. år

For 1 år siden fyldte min barndomsveninde år. Men det var nu ikke det, der fyldte på bloggen her. Istedet havde jeg rigtig travlt med julegaver ud af huset - og "kaos" indenfor. Se bare her.

3 kommentarer:

 1. Zøde Zep.

  Hermed de varmeste ønsker om, at alle i Lillebo må få en rigtig dejlig og fredfyldt jul med masser af nærvær og hygge med jeres allerkæreste. Håber I har det godt og at du nyder en af dine yndlingstider på året i fulde drag.

  Stort juleknus og mange kærlige tanker fra HO HO HO det høje nord

  SvarSlet
 2. Søde Zep.

  Jeg er meget bekymret for dig. Håber din tavshed her på bloggen kun skyldes at du har travlt med at hygge dig. At intet nyt er godt nyt.

  Kæmpeknus fra Anton og mig.

  SvarSlet
 3. Kjæreste Tante Grøn.

  Når jeg nu så længe efter sidder og opdager, at du sendte så dejlige hilsener, da året gik på hæld, bliver jeg jo ganske flov over, at jeg sådan valgte at lægge bloggen på is til fordel for det virkelige liv. Der blev end ikke afset tid til at kontrollere, om nogle skulle være havnet herinde af vanvare. Men jeg burde jo have vidst at du ville, du kære! Tilgiv mig, hvis du nu skulle komme forbi her igen...!

  Jeg har bestemt sendt dig masser af tanker i mellemtiden; Senest i Lundby Krat ved Gistrup. Og jeg sad og drømte om, at hvis jeg igen engang kom på de kanter, så ville jeg ønske, at jeg kunne besøge dig og Krammeren, Anton. Jeg håber, at du, han, Syrenprinsen og dejligdatteren har det godt og alt er vel?!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep