Sider

torsdag den 24. oktober 2013

Blot en dejlig start på dagen - rundt i haven.

Eller lidt af den, for jeg tog ganske mange billeder. Jeg har ikke fået redigeret alle endnu. Trods træthed helt ind til benet, måtte jeg bare videre og videre med cameraet. Snart trak solens stråler mig hen hid, snart did. Jeg kunne såmænd nok næsten have gået derude endnu. Var også tæt på at trække i havvehandsker og fjerne uønskede planter. Men vidste godt, at det magtede skroget ikke helt idag. Jojo det ville være en fornøjelse, mens det stod på - men bagefter... ;)

Imorgen skal jeg til gengæld ud med eller uden camera og sikre alt, der evt. kan flyttes af vinden. Meteorologerne på TV2 er nemlig begyndt at lufte en risiko for storm i mandagsdøgnet. Og så er det jo oplagt at bruge en formodentlig stille og rar fredag på oprydning. Og samtidig sætte havemøblerne tilbage ;)

2 kommentarer:

 1. Åh hvor er det skønne billeder af endnu en dejlig sensommer dag, Hvor er vi bare heldige i år :-)
  Og ja, vi må kende vores begrænsninger, men hvor er det bare svært. Jeg må også over og hvile om lidt selvom solen lokker derude, for Jeg skal i Bilka i aften og købe Lykkedepoter på tilbud :-)
  Knus

  SvarSlet
 2. Ja Hanne, fantastisk sommer og fantastisk efterår. Hvor er vi rige!

  Uh jeg så godt rygterne om halv pris i Bilka... Godt vi ikke har sådan en fristelse her på øen ;) Glæder mig til at se, hvad der sprang på dig :D

  Hjerteligst

  SvarSlet