Sider

torsdag den 24. oktober 2013

Slaraffenland!

Dette efterår er det rene slaraffenland af skønne motiver! Imorges strøg jeg ud med cameraet. Sandelig om så ikke også solen sidst på eftermiddagen fik mig til at kaste overtøj på en hast og flå cameraet fra skrivebordet og om halsen.


6 kommentarer:

 1. Ja er det ikke det skønneste efterår? Jeg er så betaget af de vidunderlige farver man møder allevegne.
  Netop når solen titter frem, så er det som om det hele gløder. Det giver den indre varme ihvertfald. Dejlige motiver du fandt på din runde.

  SvarSlet
 2. Skønne skønne motiver du har fundet idag, de gløder og det bliver da ikke smukkere ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg går også rundt med cameraet hele tiden, de glødende farver er så smukke.

  SvarSlet
 4. Kære Zep.
  Er netop selv gået igang med at ´redde hvad reddes kan´! Her er dog ualmindeligt stille og mildt i øjeblikket med nogen sol, det kan jo vise sig at være ´stilhed før stormen´!
  Det er nogle vidunderlige billeder du viser. Jeg er helt bjergtaget, for hér på Jylland´s Vestkyst, er det jo sol-NED-gangs-timen vi oplever. Og som jeg aldrig bliver træt af...
  Tusind tak fordi du har foreviget sol-OP-gangen i øst. Håber jeg en dag selv får muligheden for at opleve dette, for mig, poetiske øjeblik, og helst på Bornholm som jeg ´endnu´aldrig har besøgt ;o)
  Ønsker dig en dejlig weekend.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 5. Tusind tak allesammen. Ja det er nu, der skal lagres glød! Den glød, som kan tages med ind i julen... Sådan er min jul ihvertfald. Og sensommer og efterår de allerbedste, skønneste, vidunderlige måneder på året :D

  Hjerteligst

  SvarSlet