Sider

lørdag den 4. maj 2013

Dobbelte Helleborus/Påskeklokke sælges billigt...

Som tidligere nævnt, har jeg her til højre på min blog et link til annoncer på Gul og Gratis for en god haveveninde, som er nødt til at nedlægge sin have... Sidst anbefalede jeg hendes skønne træer, som der stadig er nogle tilbage af. Nu har hun så også sat dobbelte Påskeklokker til salg til en favorabel pris. Jeg har meget svært ved at modstå at købe dem selv, men desværre ikke mulighed for det pt.


4 kommentarer:

 1. Ja men hvor er de smukke. Jeg kan jo desværre ikke lige afhente, men jeg må da ind og kigge på gul og gratis.

  SvarSlet
 2. Øj, hvor fristende! Men synd for din haveveninde. Jeg finder det altid sørgeligt, når folk forlader deres have, selvom det kan være selvvalgt.

  Zep, hvis du har lyst til at se den nye TV2 Fri kanal, men ikke har adgang via dit antenne system, kan du gå ind på TV2 Play og se det gratis i en måned.

  SvarSlet
 3. Må indrømme, at det bedrøver mig, at den have må (ufrivilligt) nedlægges. Så meget desto mere håber jeg, at perlerne derfra havner i rette hænder og vil gøre mit dertil :D

  Tak Nette :D Jeg har heldigvis TV2 Fri blandt kanalerne. Men lige netop idag skal vi have gæster (for 1. gang i ½ år), så spørgsmålet er, om jeg har tid/ro på mig til at se premieren ;) Har i det hele taget glædet mig til at se, hvad kanalen byder på, for jeg faldt over reklamen på den i starten af ugen og blev glædeligt overrasket. Og så gør det jo ikke noget, at Claus Dalby skal udfolde sig :D :D :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Så har de vist fået nye ejere :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep