Sider

lørdag den 13. oktober 2012

Frikvarter tak

Siden vækkeuret ubarmhjertigt hev mig ud af drømmeland kl. 7 og godt 7 timer frem til, familien ankom til cacao og boller, lun æblekage og lagkage, havde jeg turbo på. Derefter var det snakketøjets tur. Igår havde jeg bare travlt, torsdag meget om ørerne. Og den uendelige historie fortsætter imorgen. Fødselsdage x 2 (ja dårlig planlægning) og ferie kan holde mig beskæftiget på denne årstid. Igen i år med en studerende gemal.

Men nu synger opvaskemarie sin monotone rengøringsvise og stilheden har sænket sig. Så er det tid til et frikvarter, har jeg besluttet. Det er tid til noget, der ligner fordums lørdag aftener, hvor jeg gjorde, hvad jeg havde lyst til. Lige nu har jeg lyst til at sige tak for jeres hilsener i denne uge - og velkommen til endnu et par faste læsere!

Og det vil jeg gøre ved at invitere jer med ind i endnu lidt fotos fra i forgårs. Og alt står stort set som da endnu. Vi har haft et par morgener med frost på bilruden - igår også med rimfrost lidt ind i haven. Men se, det er robust, det i den udsatte del af haven - det sartere er tættere på huset. En hurtig rundtur igår bekræftede mig i, at intet har taget skade. Men ikke mere snak (kun en undertrykt træt gaben). Her er lidt fra nogle roser i haven, hindbærrene og Japanlygter. Skønne blikfang på denne årstid.God lørdag og skål i den sidste kop kaffe fra thermoen :D

1 kommentar:

  1. Du er da en rigtig flittiglise med alt det hjemmegjorte. Det er jo også det bedste. Jeg kender også alt til travlhed på denne tid af året. Først og fremmest er der travlt i haven her i efteråret, i hvertfald hvis man anlægger som jeg. Og så er der familiens fødselsdage: 2 i november og 2 i januar. Med julen ind i mellem.

    Tak for turen i din have rundt til alle de smukke opkvikkende farver. Jaaaaa, den kan lidt endnu, det er jeg også ved at få øje for.

    SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep