Sider

fredag den 22. november 2013

Sååååå 'det mig....

Andrea og jeg er i fuld gang med at lave guf til pakkekalendere og julegaver. Opskrifterne har jeg købt i http://www.kigkassen.dk/ og de er lige til at gå til. Så hæklenålen gløder! Den startede med at frembringe Andrea som skal rejse helt op til Norge og holde jul sammen med min lille nye niece, Johanna og hendes familie. Om Kaj også når at komme med, må tiden vise. Så vidt jeg husker, eeeeeelsker Kaj gaver ;)


God week-end!

9 kommentarer:

 1. Du er ferm med en hæklenål, må jeg sige! Desværre har jeg slet ikke evner i den retning. Hækling fik jeg aldrig lært godt nok. Der bliver glæde i Norge, er jeg sikker på. Dejlige kaloriefrie flødeboller og bagels!

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, jeg har det som Bente, ingen evner i den retning.

  SvarSlet
 3. Kære Zep-pige.

  Hvor ER hun sød, hende Andrea. Der bliver glæde i Norge, når hun bliver pakket ud.
  Er der ikke noget med, at der er en lille nissepige i Lillebo, der snart har fødselsdag?:o)

  Knus og kram fra en Zep-og Andreafan

  SvarSlet
 4. Kjæreste Tante Grøn, takker :D Njae alle nissepiger er blevet ældre for i år ;) En blev 13 år den 11/10, en anden blev 16 år den 16/10 og rosinen i pølseenden blev 42 år den 3/11. Og så fik vi jo altså en lille norsk nissepige den 6/10 :D

  Thank You very much to Our Photos. Actually et is a she parrot. A very popular figure for children in Denmark. Andrea and her friend, which is a frog named Kaj have been entertaining children on television for many, many years. They started the year I was born. And my own daughters also loved them very much, when they were younger.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin. Den der får den vil blive glad..

  SvarSlet
 6. Et forsinket men stort, hjerteligt og rungende tillykke med fødselsdagene til alle Lillebos nissepiger:o). Håber I alle blev godt og grundigt forkælede på jeres fødselsdage.

  Godnatknus og sov godt

  SvarSlet
 7. Tak kjæreste Tante Grøn og god morgen :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep