Sider

onsdag den 4. september 2013

Livet er en morgengave...

Glimt fra en smuk, smuk sensommermorgen. Starten på dagen, hvor jeg fik brev fra Riget om, at de blodprøver, jeg afleverede i foråret for at teste for kendte, arvelige genfejl (og større risiko for nye kræftudbrud), nu var færdigtestet. De har reserveret tid til møde med mig den 17/9. Og så havde "min" sygeplejerske lige med kuglepen noteret "Der blev ikke fundet nogen genfejl :)". Se så bliver det ikke meget bedre!! Og jeg haster videre i mit for tiden travle program, hvor jeg sandt for dyden får genoptrænet både fysik og udholdenhed for ikke at tale om hovedet ;) Men jeg tager mine pauser, så godt jeg overhovedet formår - som nu denne morgen med cameraet. Livet er en morgengave...

6 kommentarer:

 1. Dejlig besked, jeg kan godt forstå, at du er glad.

  SvarSlet
 2. Dejlig besked, og hvor godt at sygeplejersken tænkte så langt, at hun skrev den korte men for dig meget vigtige besked :-)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Ja så bliver det ikke meget bedre!! Som at svæve på en sky. Til lykke med det hele 👌

  SvarSlet
 5. Til lykke med de gode nyheder. Jeg kan altså ikke lide, at du "haster" videre. Burde du ikke sætte tempoet lidt ned og udnytte din veludviklede evne til at meditere/vegetere/reflektere, eller hvad man nu skal kalde det.

  SvarSlet
 6. Tusind tak Bente og marie :D Det er virkelig befriende ikke at være bærer af arvelige genfejl i den retning, når man nu har to døtre...!

  Tro mig marie, der bliver vegeteret! Billederne her var ellers slet ikke blevet taget ;) Og jeg har langfra camera med hver gang. Foruden 1 daglig pause på langs - idag faktisk to.

  Men jeg nyder altså også igen at kunne magte bare noget af, hvad jeg kunne for 1 år siden, hvor jeg var aldeles på toppen :D For tiden er det mest internettet, der må "lide" under min "hast". Men om lidt kommer der liiiige et par glimt fra lidt senere igår.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep