Sider

fredag den 20. september 2013

Det var nu en god aften

Den i aften. Efter et par hurtige håndmadder, som kom på menuen, da tiden var løbet for stærkt, gik gemalen på flyvebanen sammen med en anden "modeltosse" (sagt i al venskabelighed). Jeg gik igang med at få tæmmet køkkenet, så det var "pænt", når de kom tilbage til en kaffetår. Men så så jeg pludselig vejret derude.

Vinden havde lagt sig helt og solen skinnede en del. Skyerne kom en smule og varierede på det hele. Men det var jo helt fantastisk vejr. Straks slap jeg, hvad jeg havde i hænderne og greb istedet cameraet og så gik jeg og det på "jagt" derude.

Og det var nu en rigtig god aften, hvor mangt et motiv fangede øjede. Her er nogle, jeg med garanti vil se tilbage på i vinter og smile bredt ad. Denne årstid er og bliver min foretrukne med lys, kulører og dufte og sanselighed. Også selvom jeg ikke vil undvære de andre. Rigtig god week-end!

5 kommentarer:

 1. Skønne billeder og du har ret, det er en skøn årstid med dejlig glød i farverne.

  SvarSlet
 2. Jeg kan så fuldt ud følge dig.
  Så lige dine husløg og mosset. Det er så smukt.
  Håber alt er vel og at du må have en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :D

  Og jotak Helga. Ingen "tilbagefald" og en vis fremgang :D Sidste week-end havde jeg huset fuldt af blomsterpiger og -dreng fra Jylland og en enkelt fra Falster. Kunne godt mærke, at det var heldigt, der var gode hjælpere iblandt dem. For kræfterne er endnu ikke, hvad de har været. Men novra for fantastiske oplevelser! Denne uge har så mest gået med div. møder ang. den ældste datter samt en tur til Riget til gentestsnak. Og der er heldigvis ikke fundet genfejl, så sammenlagt med de få tilfælde i familien, så er der stor sandsynlighed for, at jeg ikke igen får brystkræft. Det er værd at tænke på, synes jeg, selvom det jo ikke er en garanti.

  Og nu er en mere normal hverdag, efter sommerferien, endelig ved at indfinde sig. Det er slet ikke så ringe endda!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Kære Zep.
  Hvor ER det dejligt at læse, at du har det godt. Du er altid så positiv, og det gør godt i sjæl og sind at læse dine indlæg, samt se dine smukke fotos. Tak for det.
  Ønsker dig fortsat et godt helbred.
  God søndag.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 5. Tusind tak, kære Iris! Jeg sidder nu med et smil fra øre til øre (efter at have fundet din kommentar i spamfolderen - den teknik altså!!). Ønsker også dig alt det bedste.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep