Sider

søndag den 27. november 2011

Stormfuld søndag i Advent

Nu begynder kirkeåret, det er 1. søndag i Advent. Jeg sender mange tanker tilbage til barndomslandet, hvor bedsteforældrene var indremissionske. Det vækker minder om,  hvor vigtig adventskransen var - at få det første lys tændt idag. Det vækker også minder om, at juleevangeliet blev læst op juleaften. Og en masse andet i den private gemmer.

Idag samler en masse tanker sig også om storm, som er varslet i aften. De seneste dage er knoklet med at sikre div. udenfor, bringe en masse i ly. Ikke ret meget vidner om, at julen er på vej... Ikke derude ihvertfald. Lanternen med det store Adventslys står i havestuen og blev tændt tidligt idag,


Først igår aftes fik jeg taget hul på julepyntning indendørs. Og bare rolig Adventsstagen blev fundet frem som det første, efter julegardiner var hængt op i køkkenet og vinduerne vasket indvendigt. Her til morgen stod en masse potteplanter endnu og trak vand, inden de havner rundt omkring i Lillebo i mere eller mindre julede skjulere, klar til at få tilføjet lidt pynt i tiden, der kommer...


God søndag til alle - pas på jer selv og hinanden i blæsevejret.

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det altså bare hyggeligt. Julegardiner har jeg drømt om i mange år :-) Min veninde har det også, og det er så hyggeligt.
  Jeg har også taget hul på kasserne med pynt, og pudset de første vinduer. Jeg er meget tidligt på den i år, så jeg glæder mig til at have tid til at gå og nusse med alle mine nisser og andet pynt.
  Jeg håber ikke at I er ved at blæse væk helt derovre på øen.
  Her har det været slemt, og der er smadret 3 ruder i mit driverhus, snøft. Men det kan jo heldigvis repareres :-)

  SvarSlet
 2. Tak skal I have!

  Vi blæste heldigvis ikke væk i søndags ;)

  Hjerteligst

  Hende der er godt igang med julepyntning...

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep