Sider

mandag den 14. november 2011

Færdiiii ;)

Færdiiiii :mrgreen: Øh eller næsten. Men ikke helt og på den anden side. Nej I får ikke den lange version, for jeg er ganske enkelt noget så eventyrlig træt efter stort set en hel dag ude!

Jeg startede først på formiddagen med at grave/løsne videre i det bed, som jeg de sidste par år jævnligt har gravet/løsnet og vendt kommunal kompost i. Det blev der også idag til sidst. I sommer var der dejlige løg i, som vi endnu nyder i madlavningen. Nu blev der så endelig plantet de Hindbærbuske, jeg købte for snart noget tid siden. Imens jeg fik ordnet bedet færdig til dem, stod de i murerbaljen og soppede vand. Og SÅ blev de endelig plantet! Men stykket foran dem mangler altså endnu en omgang og så beplantning af jordbær, som burde været plantet for længst. Desuden skal der lægges halm omkring Hinddbærrene og slås pæle i til tråd at binde dem op ved. Det sidste kunne måske godt vente til det nye år, Meeeen HVIS vi nu får en dyne sne eller flere, så er det rart at have en markering af, hvor de står. Så indtil videre står dét bed ikke model for fotografen.

Efter frokost, kunne jeg jo være fortsat. Men som en klog gammel skade, skånede jeg ryggen. Istedet kastede jeg mig over 2. del af drivhusciviliseringen, som jeg startede på for længe siden. De sidste visne agurkerplanter blev ryddet ud, der blev fyldt kompost på, ryddet bord i havestuen, som møgsommeligt blev slæbt ud og ind. Der blev vasket en smule, så der virker hyggeligt. Den store omgang får lov at vente til foråret. Der blev kørt nyt sand ind på gulvet og revet/fejet. Og mens solen gik ned blev de sidste ting ordnet og sat på plads derinde. Og nu er det så klart til resten af efteråret og vinteren. Det sidste, jeg gjorde var at tænde lys, for de lover temp. omkring frysepunktet i nat. Det kunne jo være lidt lige meget. Men så alligevel ikke. For der er stadig Lathyrus og Susanne med det sorte øje, 'Blushing Susie' i blomst derinde. Og det må de godt blive ved med lidt endnu, hvis de kan. Også selvom det ikke kan ses på billedet her...

3 kommentarer:

 1. Det er så dejligt, når man endelig føler man er, næsten, færdig :-D Helt klar tror jeg aldrig man bliver i en have, for man kan jo altid finde en lille ting mere, som det ville være rart at få gjort inden vinter.
  Det ser ihvertfald hyggeligt ud med lys derinde i drivhuset :-)

  SvarSlet
 2. Jamen Zep......så ER du jo færdig til jul?:o) Jeg regner med at blive "færdig" i haven til jul 2012. Men som Hanne i haven så rigtigt siger, så bliver man vist aldrig h-e-l-t haveklar til vinter.

  Du er SÅ sej! Godt gået.

  De kærligste havehilsner

  SvarSlet
 3. Ja jeg er færdig med NOGET til jul hihihi. Og jeg bliver ganske sikkert færdig med mere, for imorgen går jeg videre... Idag var det ikke tid til have, men 100 km. bag rattet og div. ærinder. Dog var tidligere hjemme i eftermiddags, så jeg fik startet på at få samling på potter (tomme) i drivhuset. Imorgen skal spaden i jorden igen!

  Hjertelig takker for jeres hilsener.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep