Sider

torsdag den 3. november 2011

Older...

Fyrre og still fit for fight ;) Ovenpå nogle travle dage med bagværk, dekorering og så det mindre morsomme, huslige er dagen så oprundet, hvor jeg er blevet middelaldrende, som jeg kaldte det som barn hihi. Håber at få et par billeder af dekorationer ved/på dør imorgen - vi har haft tåge de sidste par dage, så betingelserne for foto ikke var særlig gode,

Lige nu må I nøjes med fødselaren, som står og glæder sig meget over en superlækker buket fra bedsteveninden og hendes kæreste i Jylland, sidst på en dag, der startede lidt tidligt ;) Tusind tak for din fø'sda'shilsen kjæreste Tante Grøn!

7 kommentarer:

 1. tillykke med dagen :-) Håber at du fik en dejlig dag, og husk nu, at vi er jo ikke ældre end vi føler os.....

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen og husk: at alder ikke kun er en tid i dit liv. Den er også en tilstand i din hjerne.
  Mange hilsener

  SvarSlet
 3. Jamen jeg iler da med et stort tillykke. Håber du har haft en fantastisk dag.

  Kærlig hilsen Helga

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med det runde hjørne, men midaldrende.... visse-vasse!! Det starter først ved de 50, ihvertfald for os der agter at blive over 100!!

  Håber du havde en forrygende dag, syntes jeg skimter en ganske ubrugt og blankpoleret spade, den må ha' været på gavelisten. ;o)

  Stor HURRA-hilsen fra Jydeland ;o)

  SvarSlet
 5. Tak skal I have! Du har et godt øje Fru Friis ;)

  Alder... Jeg prøver at leve hver dag, som var den min sidste.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Dejligt billede af en dejlig fødselar:o)

  40 år er ingen alder....det er først når man nærmer sig de 50 at kroppen begynder at skabe sig lidt over at bruge sådan en fin ny spade som du har stående:o)

  Tillykkeknus fra TANTE GRØN ....av min ryg

  SvarSlet
 7. Tak du kjæreste! Og god bedring med det øverste af bagen ;) Det kan nu godt hænde, at selv meget yngre rygstykker end dem på 40 år får taget for hårdt fat og er en pine i flere uger... Jeg er ikke alene blevet ældre, men altså også lidt klogere efter et forår for 2-3år siden, hvor jeg frygtløst begav mig i krig mod en Forsythia. Ikke, at jeg sådan ikke kunne lide den. Den skulle "bare" flyttes. Den står der endnu.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep