Sider

lørdag den 28. april 2012

En lille frækkert...

Det er langtfra alle farvesammensætninger, som falder i den brede smag. Det er sådan set naturligt, at indbyggede farvesanser og/eller farvecirklen's grundregler slår bremserne i, hvis "alt muligt" bliver sat sammen - ikke at jeg vil afvise mulighederne i det.

En pottefold af planter vil hos mig se anderledes ud alt efter årstid og stemning. Våren er så absolut min mest fandenivolske årstid. Nogle steder har jeg valgt at give lys med lyse og ret afstemte blomster/planter. Andre arbejder jeg med få forskellige farver. Men ex. zinkspanden på trappen må der godt være knald på nu. Den må meget gerne være lidt anmasende, som selve foråret jo er og bryde med vinterens ensartethed, hvis man altså spørger mig ;) Så derfor står denne lille frækkert og springer i hovedet på besøgende. Og sammensætningen føles for mig ikke forkert, fordi farverne hver især er meget intense. Så hermed gul, lyserød/pink/blå sammen.

Godnat og sov godt ;)


3 kommentarer:

 1. Kære Zep.
  Man kan da kun blive glad i bægeret af en sådan smuk palet, at blive budt velkommen af en sådan sød sammensætning er helt igennem skønt, og ikke spor anmasende efter min mening. Den lille fine Forglemmigej sætter lige ´kronen på værket´.
  God weekend.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Franskmændene gør det så kan vi vel også, det med at sætte alle farver sammen. Og dernede virker det da ganske godt.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Ja Forglemmigejen gør også noget særligt i mine øjne Iris.

  Jeg har aldrig været i Frankrig. Men jeg tænker, at de måske har et "andet" lys dernede, Helga? Det gør ret meget ved farver, synes jeg, hvordan de fremstår - og det kan godt gøre forskellen på, at farvelade virker "rigtig" eller "forkert". Sommeren her til lands/øs, synes jeg ex er skabt til de violette/blå farver, mens næsten falder til jorden i Høsten og derefter og bliver underlægningsmusik for de flammende farver. Ikke, at jeg på nogen måde har styret mine blomster/have efter det, for det er min legeplads - jeg synes bare, det er sjovt at iagttage, hvordan farver virker og især, hvilke der giver stemninger.

  God søndag!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep