Sider

torsdag den 31. maj 2012

Velkommen juni

Så har jeg travlt, igen, fristes jeg til at sige. Rejsefeberen er så småt ved at indfinde. Søndag formiddag drager jeg mod Jylland til plantevenner, floraltræf og plantemarked i Geografisk Have på Grundlovsdag. Men om blot et par timer sender jeg et par af familien på rejse til Sjælland/Fyn og det handler travlheden om netop nu! Jeg besluttede, at de skal medbringe en buket til svigermekanikken, som jeg har fået bundet og nu står nedsænket i vand, inden den indpakkes. Jeg skyndte mig at tage et foto i strakt arm. Det er måske ikke lige det bedste, men det er der ;) Og nu er kaffepausen slut!4 kommentarer:

 1. Heldig svigermekanik - vidundelig buket!

  SvarSlet
 2. Kæreste Zep,

  sikke en smuk havebuket. Især er jeg vild med det limegrønne staffage. Lodden løvefod er skøn i buketter. Din svigermor bliver helt sikkert lykkelig for sådan en dejlig buket fra en betænksom svigerdatter.

  Jeg h-å-b-e-r at vi ses i Kolding, men som tingene ser ud lige nu, er der ikke noget, der er sikkert på nuværende tidspunkt. Jeg ville ellers så gerne hilse på fruen fra Lillebo. Tusind tak fordi du vil lukke din havelåge op for mig, hvis vi kommer på de bornholmske kanter. I lige måde. Du er også altid velkommen hos os på den lille ø i Klisterkanalen. Her vil havelågen stå på vid gab, hvis Zep skulle komme forbi.

  Ja, skal vi satse på at blive færdige til Sankt Hans i haven iår, søde? Jeg mangler en del udplantning endnu, men så håber jeg også at der bliver lidt mere ro på.

  Hav en skøn, minderig og uforglemmelig tur til Jylland, og jeg håber som sagt vi ses.

  Knuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

  SvarSlet
 3. Tak I søde mennesker!!

  Husk, hvis vi mødes i GH at præsentere jer med de navne, jeg kender fra blogland. Jeg er med garanti så fuld af indtryk efter floraltræf mandag og opstilling af bod tirsdag morgen, at jeg ikke kender et eneste ansigt udover dem, jeg har set før (og selv da garanterer jeg ikke;))

  Nu er der 2½ time til jeg forlader Lillebo og vender snuden mod Jylland.

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep