Sider

fredag den 25. maj 2012

God week-end10 kommentarer:

 1. Kære Zep.
  Tak i lige måde.
  Smukke blomster.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Lige over til dig, - og sikke en smuk farveskala du har placeret blomsterbillederne i... :o)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder til en kommende lige så skøn weekend! God pinse til dig

  SvarSlet
 4. Sikke en nydelig, tak for den. Er helt forelsket i din Odyssey.

  SvarSlet
 5. Allersødeste Zep,

  nu blomstrer min blå corydalis Zep. Den er SÅ smuk og jeg er meget m-e-g-e-t MEGET glad for den......og for dig:o)

  Odyssey`en er fuldstændig vidunderlig. Håber mine to klarer den, selvom de ser lidt forkølede ud. Dejlige dejlige billeder.

  Knus, kæmpetak, kærlige tanker og en rigtig skøn pinse ovre på drømme-øen

  SvarSlet
 6. Kære alle.

  Hvor er det dejligt, Pinsemorgen at kigge herind og se jeres dejlige hilsener - tak! Og nej, jeg har ikke set solen danse hæhæ Jeg er tidligt oppe og bage boller, så datteren kan få lidt at leve af, inden dressurstævnet på hesteryg i formiddag.

  Kjæreste Tante Grøn. Du har vel nok været i mine tanker på det seneste; I et par potter i drivhuset havde pupurkongelysfrø åbenbart drysset ud af min lomme, for i første omgang vidste jeg ikke liiige, hvadet det mon var, da jeg ryddede op efter vinteren. Troede måske på et par Primula, som jeg indimellem får "raget til mig" og plantede dem ud. Kort efter startede de med at blomstre og SÅ blev tanken sendt til klisterkanalen. Nu kan jeg så se, at min strøhånd i haven har virket, for der er flere planter, som ligner - YES og de er skønne, deres blomster, TAK! Og ikke nok med det, men som den vanvittige kone jeg er, har jeg købt et par potter Lundgylden i denne uge! De står endnu i gården og samler kræfter i skyggen efter rejsen. Men jeg håber.... Og at jeg så kan glæde dig med frø :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Søde Zep.......


  YES!!! NU danser pinsesolen:o) LUNDGYLDEN!!:o) :o) :o) YES!! Det lyder fuldstændig fantastisk, at du har opsporet et par lundgylden. Vil du ud med, hvor du har købt dem? Hvor er det sødt af dig, at du vil tænke på mig med frø. Det er en pragtfuld plante. Så du den på Claus` video fra Great Dixter? Den skaber en helt magisk stemning.

  Hvor er jeg glad for, at din strøhånd har afstedkommet, at du nu har purpur-kongelys flere steder. Mine egne er vist gået til i vinter.

  Hav en dejlig dag, du myreflittige kære lille kone i Lillebo <3

  Limegrønne knus fra Klisterkanalen

  SvarSlet
 8. Hviler lige bagperronen to minutter med et krus kaffe, inden jeg skal videre med rabarberkagen...

  Kjæreste Tante Grøn, jeg købte Lundgylden hos Thyboesminde... Måske du skal have frø retur af din purpur-kongelys?

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. Kære Kaffesøster,

  tusind tak for info vedr. lundgylden. Du er en rigtig lille skattebasse.

  Og jatak, jeg vil meget meget gerne have nogle frø fra den morsingbosk-bornholmske purpur verbascum:o)

  Håber alle Lillebos beboere har haft en dejlig dag med mælkebøttefrø, dressurridning og hvad I aktive mennesker ellers har haft gang i. Jeg har nydt en skøn dag sammen med familien, til min lillesøsters fødselsdag. Lige hvad jeg trængte til.

  Ja, tiden er knap .....alt for knap. Går man i haven forsømmer man det huslige og går man i huset forsømmer man det havelige. Det er ikke nemt. Kunsten må være ikke at stille for store krav til sigselv. Jeg øver mig hver dag.

  Det er altid hyggeligt at komme på besøg i Lillebo, kære Zep.

  Pinseknus og stor tak

  SvarSlet
 10. Kjæreste Tante Grøn.

  Det glæder mig meget at have "besøg" af dig i Lillebo - og du skal også være så velkommen i den virkelige verden! Vi havde en god Pinse, takker. Glæder mig, at du også fik et break i din sikkert travle haveplan. Er det til Sankthans vi er "færdige" i år ;)

  Nu står der forberedelse til Jyllandstur på programmet her! Jeg rejser søndag... Havehatten er støvet af og jeg når nok lige et indlæg om Floralens stand her inden. Håber vi ses i Kolding!!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep