Sider

mandag den 21. maj 2012

Hendesæl...

Jeg sad og kneb øjnene sammen for sommersolen , der smilede ned på spindedagen igår, mens jeg kiggede op på trådkurven i Hylden, som fuglene plejer at få foderkugler i. I dagens anledning var der ingen, for så var der måske blevet klattet ned i ulden. Men tanken gik altså lige et øjeblik op til dem i en lille pause i spinderierne. Ok for mit vedkommende blev det ikke til så meget spinderi. Mundtøjet havde travlt og benene ligeså. Cameraet havde jeg lånt ud til den eneste rokkemand, som iø er planteglad, så indimellem blev jeg også hevet i haven ;) Men han valgte altså også at fotografere værtindeplanten - og det vil jeg så nu belemre jer med ;)


5 kommentarer:

 1. Der bliver vist tænkt grønne, uldne og dybe tanker der... ;o)

  SvarSlet
 2. Kære Zep.
  Et meget ´talende´ billede ... ´Jeg ville gi´ en ti´er for dine tanker ...` Sad selv og tænkte, den lyse vest du har på, er den ´hjemmegjort´? Den ser både blød og lækker ud.
  Karter du også selv ? Hvordan er det egentlig med hundehår? Det er måske for træls at arbejde med ?
  Kh, Iris. ;0)

  SvarSlet
 3. Kære Iris.

  Jeg er just på vej ud i det forygende vejr igen. Har lige vandet... Og nu skal jeg videre med "pukkeluld", som min datter har døbt kamelulden, på min spinderok ;)

  Vesten er hjemmegjort - helt fra bunden. Jeg vender tilbage med et indlæg om den senere idag eller imorgen. Men jeg kan godt afsløre, at det pelsede look faktisk skyldes hundeuld.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Kære Zep.
  Tusind tak. Dét vil jeg glæde mig rigtig meget til.
  Kh, Iris.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep