Sider

søndag den 3. juni 2012

Rejsedag!

Bollerne er i ovnen, opvaskemarie kører og jeg får lige et krus kaffe, inden jeg skal videre i programmet. Forventningen bobler i maven - eller er det mon, fordi jeg ikke har fået morgenmad endnu?1 Om et par timer tager jeg hjemmefra, forlader øen og vender blikket og begejstringen mod nogle fantastiske dage i Jylland. Først og fremmest til min bedsteste veninde og hendes kæreste, som bor altalt for langt væk i det daglige.

Det synger også som en Lærke på en februardag i mit hoved, at imorgen holder vi tre den årlige hyggetræfdag for Floralerne. Altså de mennesker, som på vores forum floralen.dk følges ad i tykt og tyndt på nettet hver dag - eller når tiden tillader. Der er flere skønne gensyn, nye møder i den virkelige verden og med garanti en kanonhyggelig grillaften i vente, hvor vi også skal snakke bod...

Tirsdag klokken tidligt drager vi nemlig til markeds! Nærmere bestemt plantemarked på Grundlovsdag i Geografisk Have i Kolding for første gang. Floralen.dk flytter sit "Rygerum", hvor vi drikker kaffe og the på nettet i det daglige ud IRL. Jeg har ikke selv planter med, for min tid har været for knap på det seneste. Men det er der flere af de andre, der har. "Hjemmestrikkede" planter til rimelige priser. Jeg ved endnu ikke, hvad udvalget bliver, men ved at Floralerne dyrker alt fra uundværlige Akelajer til div. forkultiverede skønheder af frø fra udenlands. Så jeg er såmænd helt spændt på, hvad jeg selv slæber med hjem til øen igen. Og jeg, jeg går til hånde, hvor der er brug for det og kan iø kendes på min blomstrede havehat, som har fulgt mig i tykt og tyndt i nogle år. Har I lyst, så hils på og gør måske en god handel tillige.

Foto skal I ikke snydes for idag, selvom jeg nu er igang med "det sidste", som man jo godt ved er lidt mere, end man troede - og kan man så nå lige det, så skal familien ikke tænke på det imens. Men her er altså en skøn, skøn Iris, jeg har byttet mig til i Floralen, som blomstrer nu; 'India Chief'

God søndag og måske på gensyn på tirsdag?!7 kommentarer:

 1. Det lyder velnok dejligt. Vi ses desværre ikke. Jeg skal passe min gamle far mens min mor er inde og få et nyt knæ.

  Men jegvønsker dig nogle vidunderlige dage.

  Morgensmil fra
  Marianne med
  Den helbredende have

  SvarSlet
 2. Rigtig godt tur, glæder mig til billeder når du er vel hjemme igen :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Kære Zep.
  Om det lykkes for mig at komme til Kolding, skulle det være mig en dejlig fornøjelse at hilse på dig. Jeg ville da ´holde udkig´ efter din smukke sommerhat ;0)
  Rigtig god tur til det ´Jydske´. Ville be´ dig om at medbringe solskin og varme, men det har du jo i hjertet.
  Bedste hilsener, Iris.
  Smukt billede.

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det dejligt :) Rigtig god tur, jeg håber også at du får taget et par billeder, så man kan kigge med.
  Mange varme hilsner

  Iben

  SvarSlet
 5. En rigtig god tur og hils alle de seje have-quinder og og hyg jer!

  SvarSlet
 6. Og her stod så de oplysninger jeg aldrig fik læst... :o/

  SvarSlet
 7. Forsinket, men hjertelig TAK!

  Marianne, jeg håber, din mor er kommet godt igennem OP!

  Som nævnt i næste indlæg, lod jeg cameraet blive på øen - og der var heller ikke mange to minutter at bruge det i. Sikke nogle forrygende dage!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep