Sider

torsdag den 7. juni 2012

Tilbage på klippeøen

4 timers søvn er det blevet til, siden jeg vendte hjem fra hovedlandet, Jylland i nattens mulm og mørke efter 4 forrygende dage med bl.a. både Floralhygge og -bod i Geografisk Have, som jeg har nydt i fulde drag takket være min bedste (plante)veninde og hendes kæreste, som endnu engang åbnede deres dør og arme for en klippeknold som mig. TAK skal lyde til dem! Og også tak til alle, som gjorde standen på plantemarkedet til noget helt, helt særlig og en meget stor oplevelse - ikke mindst mange besøgende og handlende, som holdt os i sving på den anden side af disken. Sikke en oplevelse!!


Sisse i Floralen har venligst lånt mig ovenstående foto, da jeg lod cameraet blive hjemme - en klog beslutning, da jeg langt fra havde tid til at bruge det... Desværre fik jeg heller ikke tid til at kigge ned til blogtræffet, men vinkede til pavillonen, da jeg sad ved auktionen. Og ja indkøb nåede jeg også lidt af - sikke en masse spændende, der var at vælge imellem i år! Alt for meget ;) Indkøbene vender jeg sikkert tilbage til, når jeg engang vender tilbage fra de halvdøde.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at se dig igen.
  Ja, der var fristelser nok, men alt for lidt tid til at 'knevre', som vi plejer.
  Glemmer aldrig Floralens besøg her hos os, hvor vi har mange gode billeder fra.
  Håber du kommer til hægterne snart igen.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 2. Nej! Nej! Nej.... jeg anede ikke at du var kommet til Jydelandet. Og må desværre også indrømme at jeg ikke lagde mærke til navnet på jeres pavillon, for så havde jeg da reageret. Enten snakkede jeg til blogtræffet eller også gik jeg hastigt rundt med næsen nede i alle planterne. Æv-æv ville rigtig gerne have hilst på dig, men måske en anden gang :o)

  SvarSlet
 3. Det kunne du da godt lige have annonceret, så ville jeg gerne have hilst på dig. Så nu er det altså stadig kun min søster, der har haft den fornøjelse.

  Hvordan har Zepherine det?
  Min har klaret vinteren godt.

  Hilsener fra mig

  SvarSlet
 4. Jeg så godt nok Floralen og tænkte også, gad vide om Zep er der, men det var så det, det blev til.
  Jeg havde jo travlt med at finde de andre boder og skulle nå en færge hjem, det kender du godt :o)
  hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Tak allesammen :D

  Åh ja Anne Marie, jeg blev så glad og overrasket, da jeg fik øje på dig og gemalen! Floralerne blev også rigtig glade for din hilsen. Jeg kan kun anbefale andre bloglæsere at gøre dig og planteskolen bekendtskab! Egentlig havde jeg jo ikke lige planer om nye træer og buske til haven. Men det var da kun lige, indtil du begyndte at fortælle og vise en masse, som jeg og iø også flere andre aldrig havde hørt eller drømt om! Åh disse minder. Hvordan var det nu... Skulle jeg ikke komme og være "feriebarn" og luge noget selvsået noget ;))))

  Jer andre havde jeg også glad og gerne hilst på, hvis...!! Jo Lisbeth, du kan tro jeg kender alt til det med at nå færgen. Vel iø samme selskab, som jeg sejler med. I aften - eller rettere nat, er de ikke særligt populære hos mig! Gemalen skulle være ankommet til Rønne kl. 21.50. Færgen lagde først til 1½ time senere... Nu sidder jeg så og venter på ham. Forhåbentlig er den taxa, som de ofrede på ham og en anden, kommet og har taget dem med, så han er på vej. Ellers skulle han have ventet på en bus kl. 2 - eller jeg drønet afsted i nattens mulm og mørke (og dét er jeg ikke vild med at skulle i ½ time). Det er noget hø, når vi begge skal op til en meget travl dag imorgen, fra morgenstunden. Håber du kom godt hjem og havde noget godt med til haven?!

  Min Zephirine har ikke klaret vinteren særlig godt Helga. Jeg har ikke haft tid til rigtig at inspicere, efter jeg er kommet hjem. Men jeg håber og krydser fingre for, at den lige pludselig overrasker og liver op! Jeg købte iø en rose på auktion, 'Augusta Louise', som jeg intet anede om. Men den lyder til at være rigtig dejlig. Jeg ved godt, jeg kun lige i sidste øjeblik fik smækket et indlæg på, inden jeg rejste. Desværre. Men ellers må du og søster jo en tur til klippeøen (her plejer at være dejligt i september, sagt mellem os to). Regner dog med, at jeg er at finde i GH igen til næste år på Grundlovsdag - det er ved at blive en tradition, når man har været der 3 gange ikke?! ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Hej igen.
  Hvor pudsigt,jeg har også købt Augusta Louise iår for at prøve om den skal i sortimentet.
  Bornholm bliver ikke i år, desværre. Skal med mine børn til Østrig og så skal jeg til USA, bl.a. ud og se Alcatraz som nærmest er en nationalpark nu.

  Måske i Kolding til næste år.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep