Sider

lørdag den 30. juni 2012

Bornholmere: Tag til Enghøj Staudehave!

Jeg er lige kommet hjem derfra: Enghøj Staudehave

Måske kender du fornemmelsen af ikke at være blevet færdig med noget. At måtte forlade, inden lysten slap op. Sådan havde jeg det, da jeg gik ud til bilen for en lille time siden. Men netop bilen havde en anden aftale at overholde, såååå...

Enghøj Staudehave rummer to havemennesker i hjerte og gerning og et væld af skønne idéer, sammensætninger og lækre planter. Der kommer mere om haven fra mig ved lejlighed. Men jeg kan kun opfordre alle med med plantesaft i årerne på Bornholm til at se at komme hen og se selv...!Her er en lækker sammensætning af en gul rose og gulløvet Rejnfan. Jeg måtte have fat i Michael for at gennemskue det smukke løv. Navnet kom næsten uden at blive, så han har styr på "tropperne" i haven, er jeg sikker på.
Annemette og jeg nåede også lige at runde, hvordan det var gået på markederne i Geografisk Have (hvor jeg var med Floralen) og Strabo ved Østermarie (hvor de var) på Grundlovsdag i år. Måske bliver jeg hjemme et år og tager derop. Strabo er bestemt et dejligt "klunseragtigt"/plantenørdested på den fede måde, som oser af hygge. Jeg har været der et par gange og kommer gerne igen.


2 kommentarer:

  1. Jamen så vil jeg læne mig tilbage og glæde mig til flere billeder... ;o)

    SvarSlet
  2. Så er der et par mere...

    Hjerteligst

    SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep