Sider

onsdag den 3. april 2013

Forår i haven!

Siden 2. påskedag har mit humør steget adskillige grader. Jeg har "besøgt" en masse haver i blogland, hvor foråret sprudlede mig i møde i billeder og ord. Det kniber gevaldigt for mig at koncentrere mig om at lægge kommentarer i disse dage. Men I skal vide, at det var fantastisk at føle jeres forårsglæde - TAK for det!

Idag er en hel del forår også dukket op i min have. Jeg tog en lille haverundfart med camera.Sidste år fotograferede jeg de første blomster i Plettet Lungeurt den 3. marts. I år blev det så den 3. april.... Til gengæld er der blomster i ikke blot en plante men adskillige.


Lige i nærheden står en Høstfloks, en "blå" en, som i den grad har travlt med at skyde. Jeg måtte simpelthen bare forevige de lækre, røde blade!


Og til slut også lidt Crocus i min have. Rigtig mange steder, også overraskende (glemte?), skyder især æggeblommegule, men også lilla op og strækker sig mod solen. Rigtig pangfarver, som man MÅ smile ad. Men min yndling er den lille 'Cream Beauty' - her fotograferet, da den havde "pakket sammen" for idag ;)


5 kommentarer:

 1. De nye skud med de stærke farver er næsten lige så stærke forårsbebudere som løgblomsterne.

  SvarSlet
 2. De røde skud er fuld af glæde og din lungeurt er tidligt ude...mine har slet ikke foldet sig ud endnu. Men nu begynder det for alvor!

  SvarSlet
 3. Hej Zep.
  Jeg skal da lige love for, at du også selv kan lave dejlige forårsindlæg, som man bliver glad af at læse med på.
  Kærlig hilsen Malene

  SvarSlet
 4. Dejligt at se forårsblomster hos dig også. Jeg har heller ikke fået kommenteret den sidste tid, det er ikke nemt at nå det hele :)
  Min lungeurt er ikke sprunget ud endnu, så jeg er bagefter på flere felter :)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres skønne kommentarer! :D

  Jeg tror, den megen sne her har virket som en "lun" dyne - især på det seneste med en del frost, så planterne/blomsterne har tyvstartet nedenunder ;) Og jep, især røde skud er ligesom forårsblomster for mig.

  Jeg blev overfaldet af haven igen idag ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep