Sider

søndag den 31. marts 2013

Standby - forunderligheder

Så nåede solen også til Bornholm her i eftermiddag... Og jeg blev lokket ud. Næsten. Ja ud måtte jeg ihvertfald for at komme til drivhuset, hvor tagruderne lindede lidt. I disse dage er jeg lidt standby, går langsomt til værks. Og så faldt det helt naturligt at være det i drivhuseta varme. Men ind måtte jeg igen, for cameraet var ikke fulgt med ud i "farten". Og det var nødvendigt, for der var de skønneste forunderligheder at tage med ind derudefra og dele :D
11 kommentarer:

 1. Det er da intet mindre end forunderligt!! Ligner til forveksling FORÅR, SOL OG SOMMER.... Jubiiieeee... ;o)

  SvarSlet
 2. Dejlige SOMMER billeder, hvis ikke man vidste andet :)
  Rigtig god påske til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Skønne motiver du har fanget, især den første er skøn, blomstrer den nu? Jeg går ud fra, at det er døvnælde.

  SvarSlet
 4. Hvor godt at du kom ud, så du kunne dele de skønne forunderligheder med os andre.
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 5. Altså undskyld, men det kan man da kalde sol over Gudhjem!
  Dejligt at solen også kom til Bornholm, den skulle jo gerne leve op til sin ry som solskinsø....og det gør den da til fulde.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det dejligt ud og så en mariehøne, nu må det da gå mod forår.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Tak allesammen :D

  Lisbeth, jeg var spændt på, om nogen gættede den første.En skønhed ikke? Det er "ukrudt" hihi - Tvetand... De er simpelthen så kønne derude nu ;)

  Jeg har hele TO mariehøns i drivhuset :D Da solen endelig brød igennem igen her i eftermiddag, var jeg ude og se til dem igen. De solede sig fint i Feldsalaten, som er så fint grøn vinteren igennem derude - og altså også nu. Den får lov at så sig som bunddække.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Hej Zep.
  Hvor er det dejligt med Mariehøne og automatisk åbnede vinduer. Jeg håber foråret er kommet for at blive.
  Her hos mig, i det nordligste Sønderjylland, skinner solen også igen i dag, og sneen svinder ind rundt omkring her.
  Vores første forårsprojekt skrider planmæssigt frem. Jacob har revet udestuen ned, og er snart færdig med, at brække gulvet op også. Jeg kommer til at savne al den plads jeg havde i udestuen, men den var i meget dårlig stand. Nu får jeg et lille bitte drivhus istedet, og den kommer selvfølgelig til at stå i et solrigt hjørne. Udestuen har stået ved vores nordvendte mur. Så det bliver alligevel noget helt andet nu. Det glæder jeg mig til.
  Jeg håber du har haft en god påske.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 9. Mange, mange tak for din hilsen Malene! Det var virkelig oplivende at få "serveret" beretning fra dit haveliv her! Min koncentration er ret kort for tiden, så jeg må nøjes med stort set kun at se billederne på bloggene og måske en kort kommentar til dem. Så du har gjort noget særligt for mig idag - TAK :D Håber det går fremad med bentøjet (hvis ikke jeg husker helt galt...).

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Hej igen Zep.
  Det er jeg glad for at høre, at du blev glad for:-)
  Jeg kender godt det med manglende koncentration, det er rigtig træls, på godt jysk. Hoften er kun et lille problem i sammenligning med den neuroimmune sygdom jeg har. Derfor er jeg også førtidspensionist i dag. Jeg ved godt det ikke er det samme du kæmper med, men noget møg med sygdom er det jo uanset hvilken.
  Tak, det går planmæssigt fremad med bentøjet/hoften, selvom jeg ikke rigtig har tålmodighed til, at det ikke er super duper endnu. Men de sidste 6 dage har jeg humpet/gået rundt indenfor helt uden krykker, bedre og bedre for hver dag der går:-) I går aftes var jeg ude og prøve af om jeg kunne køre bil, og især om jeg ville kunne bremse hurtigt nok. Det kunne jeg:-) Så i dag har mine piger og jeg været ude hos Helle (Blomsterhatten). Pigerne nød at der var heste i en indhegning lige op til Helles have, og de kunne lege hule i "skoven", ligesom Helles drenge havde både trampolin og baskeballbane. Helle og jeg var rundt og se på alt hvad der var på vej op, og vi fik sået lidt og pottet noget op. Derudover fik vi tid til at hygge også, for vi var der i nogle timer:-) Det var bare SÅ fedt efter 11 uger, endelig at kunne komme udenfor husets 4 vægge ved egen hjælp igen.
  Håber også snart du får det bedre igen.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 11. Hvor godt at høre, Malene!! Fortsat god bedring :D

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep