Sider

fredag den 22. marts 2013

Breaking News/Tante Grøns Have!

Så kom nyheden, jeg har ventet så utålmodigt på. Faktisk endnu mere rastløst end på foråret. Og dét er ikke så lidt af en sammenligning, hvis I kunne se landskaberne her og havde kørt med hjem fra byen i eftermiddag, hvor vi nærmest surfede igennem snedriver..! Men ok, jeg er jo også så tosset, at jeg er dybt fascineret af vejrets dramaer.

Men altså! Det er nu muligt at forudbestille "Tante Grøns Have" hos Forlaget Klematis. Læs blot her, hvad Claus Dalby skriver.

Kjæreste Tante Grøn, kære soulmate, jeg glæder mig usigeligt til at læse dine ord!


9 kommentarer:

 1. 10. April bliver en festdag... :o)

  SvarSlet
 2. Der bliver tyst rundt omkring, når vi alle sidder med næsen i BOGEN :)

  SvarSlet
 3. Kære Zep.

  Hvor er du sød. Tusind tak for din support og fordi du laver et helt indlæg om min bogudgivelse. Det rører mig meget.

  Jeg håber sådan, at du vil synes om mine skriblerier, nu du har ventet så spændt.

  Mærkeligt at tænke på, at jeg så sent som forrige nat sad og skrev de sidste linjer og bogen nu allerede er sendt til trykning.

  Rigtig god weekend og tusind tak for dine utroligt hjertevarmende ord.

  Knus og tanker

  SvarSlet
 4. Den 10. april er en af de vigtigste datoer i min kalender den næste måneds tid - ihvertfald den, jeg ser mest frem til, ja - en festdag :D

  Kjæreste Tante Grøn, jeg er bange for, at jeg kommer til at berømme dine ord endnu mere efter denne dag. I dine ord ligger en sjælden styrke. Dine ord formår langt bedre end de flestes at sprede glæde, vid og tryghed. Du har fået en gave, og med garanti fortjent. En gave, som du nu deler pr. rigtig, vaskeægte duftende ny bog om din have.

  Fantastisk at sidde her og læse, at du lagde sidste hånd på værket "for et øjeblik siden"! Så tæt på... Nu er det tid at se frem til det næsten uvirkelige; Mangfoldiggørelsen og alle haveøjnene som små julelys, der venter spændt... Nok også lidt skræmmende. Men frygt ej. Det er jeg sikker på - og det er ikke relativt ;) Du er en ener!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Ja jeg skal også have købt den bog. Glæder mig usigeligt til at læse den.

  Og så har jeg altså sendt mine tanker til jer på Bornholm mange gange. For hvor har I måttet holde for denne vinter - også.

  Godt der skal mere til at fjerne smilet fra jeres mund.

  SvarSlet
 6. Tak skal du have, Helga. Ja denne vinter har været en "rigtig" vinter på Bornholm.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Søde, søde Zep.

  Hvor dine ord dog glæder og rører mig. Håber ikke du bliver skuffet. Jeg har ihvertfald skrevet bogen med en pen af mit hjerteblod, og så kan man ikke gøre mere, vel?

  Jeg skylder dig forøvrigt en slikkepind:o) Forklaringen får du en anden god gang. Så kan du i mellemtiden gå og sutte lidt på den:o)

  Stort knus og en stor stak tak

  SvarSlet
 8. Åh nej, bare jeg ikke revner af indestængt uvidenhed inden, Kjæreste Tante Grøn! Jeg kan allerede se revner i panden ;)

  Masser af lørdagskrammebrændeovnshygge!

  SvarSlet
 9. Ja, nu fik du noget at tænke over, søde:o) :o)

  Slikkepindsknus

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep