Sider

torsdag den 7. februar 2013

Hvor var jeg i 2008? Se nu svaret under billedet

Det gik jo godt igår med at gætte, hvor jeg var :D Og måske er det endda nemmere idag, selvom den besøgte have i 2008 ikke er fysisk åben for gæster i det daglige... Men nu ikke mere hjælp. I hvilken have (ved et absolut yndlingsbed, som ikke længere har samme form og baggrund), står jeg her og "drømmer" i slutningen af august sidst på dagen? Egentlig står jeg vist og lukker øjnene og snuser ind, men det andet forklarer bedre det fjogede udtryk hihi.


Jeg tænkte nok, I ikke var så nemme at narre ;) Det er ganske rigtigt taget i Claus Dalby's Have i august 2008 (uha som tiden flyver). En mindeværdig aften sammen med nogle rigtig gode havevenner! Et visit, som Hanne i Tilst fik stablet på benene. Vi følte os meget priviligerede over denne mulighed. Glemmer aldrig stemningen den aften. Der var den der magiske fornemmelse, som min yndlingsårstid kombineret med en fortryllende have kan frembringe...

Claus var i sit es og fortalte og fortalte, indtil vi blev sluppet løs (modige mand ;)) og selv kunne stille spørgsmål, mens han nuslede rundt blandt planterne. Alle gik glade og berigede fra haven ved Ris Skov! Og som en lille anekdote, så jokkede undertegnede ganske charmerende i spinaten... Claus endte med at takke for vores store interesse og aftenen, mens han rakte hånden frem. Fortryllet, som jeg var, røg det ud af mig, at jeg langtfra var færdig med at kigge. Og når jeg siger kigge, så mener jeg retteligt sanse. Hertil svarede Claus, at han ihvertfald ville trække sig tilbage. Og så stod hun rødmende dér ;)

5 kommentarer:

 1. Du er hjemme ved Claus! Hegnet er dog malet sort og bedet noget formindsket siden da. Skal du over og se hans nye drivhus til foråret?
  Kh Mathias

  SvarSlet
 2. Jeg stemmer også på hr. Dalby. :o)
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
 3. Det ligner det stakit som Dalby har i baghaven ??

  SvarSlet
 4. Helt og aldeles rigtigt gættet! Det er Flammebedet bag huset, inden plankeværket blev malet sort og bedet delt op og ændret.

  Jeg tror desværre ikke, jeg finder Jylland i min forårskalender i år. Men måske engang...

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep