Sider

torsdag den 14. februar 2013

Alle Hjerters Dag

Ganske vist er den 14. februar kendt som Valentinsdag. En dag med mange historier bag. Annette fra Eventyrhaver delte på Facebook både den smukkeste og den frækkeste. Jeg fik desværre ikke lige gemt linket og må idag bruge tiden på andet, som er mindre muntert - men nødvendigt.

For mig er den 14. februar Alle Hjerters Dag. Den seneste måned er en flok hjerter, banale og gjort med hæklenål draget ud i verden til nær og fjern. De seneste 2 blev afleveret igår til en god bekendt gennem 15 år, som lagde vejen forbi og gjorde formiddagskaffen sprudlende glad. Mindst dobbelt så mange som flokken er blevet til bag pandelokken og sendt gennem tankerne. Hænderne havde deres begrænsning. Og tankerne fløj afsted til jer, som forsøder min dag med en hilsen - og til jer, som lægger vejen forbi min blog, som jeg end ikke kender.

Pink og lyserød er ikke de farver, jeg dyrker mest i haven. Jeg drages lettere viljeløst af de sprudlende kulører derude. Af kontraster, som indimellem har et strejf af blide toner i. Men på Alle Hjerters Dag, må stemningen så gerne være med ynde og mindre livlig. Den sidste uge har jeg derfor nydt synet af en gren fra min Kejserbusk, som jeg drev frem til blomstring inde og igår endte sin færd med ganske blege dryssende blomster. Jeg har nydt en lille "Brændende Kærlighed", som jeg ikke kunne gå forbi i havecenteret. Og jeg har frådset i en lille favnfuld Tulipaner. Og jeg har foreviget lidt af sceneriet. Det har skiftet en del og ikke mindst Tulipanernes vrimmel udover vasekanten, efterhånden som de  sprang ud, burde have været foreviget. Men I må tænke jer til det. Det var poetisk skønhed, som nu næsten er i forfald.

De bedste ønsker for en hjertelig dag - send en dit hjerte ud i verden og oplev... http://pinterest.com/zep71/fairies/


3 kommentarer:

 1. Smukke billeder af skønne opstillinger og blomster.
  Også en hjertelig dag til dig. Hvordan finder jeg dig på FB, der er jeg også.
  Vi er kun to Lisbeth Klastrup på Fb, jeg er den ældste :)

  SvarSlet
 2. jamen tak skal du have Dorte :)

  Ja jeg delte Sexolog Maj Wismann's blogindlæg det var ganske interessant og her fandt jeg også en del af historien bag mit indlæg til i dag :)

  Har nogen lyst til at læse det kan I se det her:

  http://websexolog.dk/derfor-fejrer-vi-valentins-dag/


  Det er nogle skønne billeder du har tage og så flittig du er med at hækle skønne hjerter til folk. De er uden tvivl sendt med kærlighed.

  Ha' en smuk solskinsdag, glædelig Valentinsdag til dig

  Haveknus
  Annette

  SvarSlet
 3. Forsinket tak :)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep