Sider

tirsdag den 19. februar 2013

I næste uge...

Det gav et gib i mig for et øjeblik siden... Jeg sad og kiggede på fotos fra sidste år. Plettet Lungeurt dukkede op for mit øje - billedet af de første, taget den 3/3. Den 3/3-2013 er jo ALLEREDE i næste uge! Gæt hvad jeg skal da ;)


6 kommentarer:

 1. Jeg tænkte lige... aaarrhhh i næste uge, det kan ikke passe... men jo det ER jo i næste uge... jeg vil også kigge til mine lungeurt d. 3/3 :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 2. Måtte da lige i kalenderen, for den 3. marts kan ikke være i næste uge. Men det er det jo allerede og allerede fredag er vi i den første forårsmåned - ih hvor bliver det godt :-)

  Må lige forbi min lungeurt for at se, om der er ved at ske noget med den. Det er jo snart der kan komme blomster i den. Kan dog se at der først var blomster i min sidste år d. 17. marts. Men der var masser af krokus d. 3. marts - må bare sige det igen; det bliver bare så godt :-)

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er det vildt. Jeg måtte simpelthen kigge i kalenderen, før jeg helt troede på at det er i næste uge :-)
  Det kommer nok til at knibe med lungeurterne den dato i år. Men jeg siger dig, at mine vintergækker de VIL altså ikke vente mere, så det hele er på vej meget snart :-)

  SvarSlet
 4. Det kan da ikke passe, men jo du har ret. Lungeurt er nu også for det meste tidlig ved den, men nok ikke i år, vi får se. Nu er sneen da væk her hos os, men jeg kan høre at I stadig kan få lidt østpå.
  Nu må det ellers gerne blive forår!!
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 5. Jeg har set knopper i min lungeurt, så måske på Samsø, men nok ikke på Bornholm med alt det sne I har fået.

  SvarSlet
 6. :D

  Jeg så knopper i mine Lungeurt i januar allerede, men ikke blomster endnu. Og ihvertfald ikke idag, hvor haven er nydelig dækket af en hvid dyne ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep