Sider

onsdag den 19. februar 2014

Mit grønne mareridt!

Tror I på grønne mareridt? Nej vel?! Det er lidt ligesom at sige, at månen er en grøn ost eller, at der for enden af regnbuen står en kiste med guld. Det er nærmest lige så utænkeligt som, at jeg skulle have solmodne tomater i drivhuset lige nu. Men det findes, tro mig! (nej ikke den grønne ost, kisten med guld eller de solmodne tomater). Grønt er ikke altid godt for øjnene børn!

Og hvis du tænker, "Hvad sker der lige her for Zep?", så er det nok, fordi jeg ikke har opdateret min blog med mit kreaprojekt i gangen, som har ventet 18 år på at blive forvandlet til noget, jeg har lyst til at lade øjnene hvile på. Der er slet og ret ikke tid til at opdatere, for samtidig har jeg div. håndarbejdsprojekter, som også har en deadline for nogles vedkommende. Gangen har en første deadline på lørdag, hvor her skal holdes filmaften for tøzer.


Det gik ellers lige så godt med eksperimenter af forskellig art med maling. Mine egne farveeksperimenter vel at mærke. Og det kørte derudaf med idéer, som tog mere og mere form.Men så igår... Klokken var mange, før jeg faldt i søvn. Hvor mange aner jeg ikke. Og det var ikke alene mig, der var længe om at tage til drømmeland. Men min maling - en hel dags arbejde forfulgte mig på puden. Min mave havde allerede sagt mig, at dét ikke var den farve, jeg havde bedt om. Eller troede, jeg bad om, da jeg stod med en hel masse grønne farver og nøje udvalgte en mosagtig, dæmpet grøn. Alligevel gav jeg den en chance jo. Altså hvis nu den tørrede meget mørkere op, end jeg umiddelbart kunne forestille mig.Jeg kan kun sige, at her til morgen er det ihvertfald ikke min fantasi, der fejler noget.Den er præcis lige så væmmelig i denne sammenhæng, som den var igår. Den eneste måde, den kan blive mosgrøn på, er, hvis jeg slukker lyset...Det der er SÅ meget en ommer og det kan kun gå for langsomt! Og der kommer ikke mere grøn i den gang i form af maling. Nu sadler vi giraffen om til grå - og jeg laver den selv, ja jeg gør!

Denne her grønne kan sikkert bruges til et eller andet sjovt projekt - bare ikke i min gang ;)

19 kommentarer:

 1. Jeg føler med dig og mindes, dengang vi skulle have malet hjørnet bag brændeovnen i køkkenet. Jeg husker ikke, hvor mange gange malingen var tilbage hos maleren for at blive omblandet, men det var en del gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie! Ja den slags glemmer man nok ikke lige med det samme.

   Hjerteligst

   Slet
 2. For hylan da Zep, der er da frisk den grønne farve du har malet med der :O) den kunne være med i et af de der fancy indretning programmer der er i tv i øjeblikket.
  Jeg kender godt det der med at man ikke lytter til sin mavefornemmelse og bare maler videre. Det er lidt ærgerligt når man bruger både tid, energi og penge i det. Men heldigvis er skaden ikke større end man kan male om. Rigtig god arbejdslyst.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda :D Uha godt jeg ikke ser de programmer - men de må godt få resten af malingen, hvis de mangler gnækgnæk.

   Hjerteligst

   Slet
 3. Kære Zep.

  Uha, jeg troede lige, du havde drømt om mig:o) Mjaa, den der grønne kan fremkalde et migræneanfald. Og migræne er altså ingen spøg.

  Da vi overtog huset her, havde samtlige radiatorer den der grønne farve og den var altså lige en anelse for kæk til mine øjne.

  Hvor bliver det spændende at se, hvad make-over`en ender med? Altid spændende at følge et indretningsprojekt. Her burde flere af husets rum også have en kraftig make-over, men de fleste kræfter og penge, bliver lagt i haven. Det kender du måske godt?:o)

  Jeg gætter på, at du er igang med malerpenslen, din flittige lille arbejdsbi.

  Knus og kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du kjæreste. Nope du er kun med i lækkergrønne drømme :D (radiatorer i den farve har været småstygt!)

   Hjerteligst lørdagskram og hilsener til Anton!

   Slet
 4. Øv hvor ærgerligt, jeg har en veninde, som altid hjælper med at blande, så vi får den rigtige farve fra start. Held og lykke med den grå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Heldigvis har jeg ikke givet penge for den grønne maling. Jeg benyttede mig af XL's tilbud om gratis ½ l. farveprøve. Derfor bruger jeg ikke krudt på at levere tilbage og reklamere.

   Hjerteligst

   Slet
 5. NØJAGTIG det samme og den samme grønne farve var vi ude for da vi for mange år siden renoverede stuen. Mos-grøn var ønsket. Damen i butikken blandede liter-vis (alt alt for mange liter) og stuen blev malet. Den blev ubeskrivlig - nærmest skrig-grøn. Forfærdeligt. Og jeg orkede bare ikke at gøre det om. Så vi så på det i en del år, fik masser af kommentarer og hadede den farve, indtil jeg til sidst fik nok og malede det om. Men fordi damen i butikken havde vejledt helt forkert (og ikke kun blandet en forkert farve), så havde vi spandevis af den farve stående ude i værkstedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt nok inkompetance, så det basker. Føler virkelig med dig, det må have været ganske forfærdeligt!

   Hjerteligst

   Slet
 6. Hejsa Zep!
  Har fulgt dig lidt på bloggen, gennem en stund, den sidste nyhed(forrige indlæg) du lagde frem var utrolig dejlig, Tillykke med resultaterne!
  Frisk grøn, fik nogle smil undervejs;-) God fornøjelse med ommeren!
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anette!!

   Hjerteligst

   Slet
 7. Tror du bliver rigtig glad for den grå :-) Den grønne kunne næsten give hovedpine :-) Glæder mig til at se det færdige resultat. Godt med en deadline, så når man lidt mere end ellers.

  SvarSlet
 8. Ja den er den friskeste grønne farve, jeg længe har set! Men en spændende projekt du har gang i.
  Uha hvor jeg godt kender det. Vi malede vinduer sidste sommer, og var hos farvehandleren og få den blandet. Jeg går lystigt i gang og kan også ved første øjekast se, at farven har en anden grå, end den jeg lige har malet med. Men jeg tænkte som dig, den skal bare tørre. Så jeg hentede hårtørreren - men lige meget hjalp det.
  Hen til farvehandleren og det viste sig, at han havde glemt at komme en nuance i, så vi fik en ny maling med hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk også, det er en manglende farve i mit tilfælde, Bente. Og ved lejlighed, spørger jeg til det hos XL. Det undrer mig bare såre meget, når jeg, som jeg blev anvist, valgte et farvekort på den mosgrønne ud, går hen og afleverer det til damen ved blandemaskinen. Lige nu har jeg mest lyst til at komme videre... Og det er jeg så også - bare ikke med malingen, som må vente til på mandag. Men tapetet er sat op :D

   Hjerteligst

   Slet
 9. Uha, bare fruen i Lillebo nu når det inden lørdag:o)

  Jeg hepper på dig. Jeg tror på dig:o)

  Hep hep, Zep:o)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dig kan jeg altid regne med kjæreste Tante Grøn <3 Jeg har brugt kræfterne igår og idag på tapetsering (og guderne skal vide, at jeg ønsker mine gamle kræfter tilbage). Jeg har også grå maling klar. Men jeg får ikke malet om inden lørdag. Det må vente til mandag. Lige nu kan jeg knapt slæbe mig afsted. Så sofaen kalder og imorgen er jeg væk halvdelen af dagen...

   Hjerteligst kram!

   P.s. jeg vender tilbage og svarer på alle kommentarer, så snart som muligt - har læst dem med stor fornøjelse. Tak :D

   Slet
  2. Søde Zep,
   jeg er også hundrede procent sikker på, at pigerne hellere vil se på en glad Zep Mor end på en nymalet væg. Jeg kender det godt. Det er så svært at dosere sine kræfter rigtigt, når man nu så gerne vil, - men helbredet er det vigtigste. Og nyopsat tapet er bare perfekt til en tøseaften:o)

   Nyd nu sofaen alt, hvad du kan. Du er så sej:o)

   Kæmpeknus

   Slet
  3. Taaaaak - det gjorde jeg bestemt :D Og tapetet har fået et indlæg ;)

   Hjerteligst

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep