Sider

søndag den 9. februar 2014

Søndagshilsen fra kreatøsen

"Runderne" er i ovnen og familien bobler endnu.

Jeg har læst forskelligt i januar. I julegave fik jeg to bøger, som intet har med have at gøre. Den ene er af Jonas Jonasson, hvilket er den anden bog af ham, jeg nu har læst - begge umådeligt underholdende. Og plager du mig nok, skal du få titlerne ;)

Den anden kommer sig af, at jeg i december kastede mig over at læse "Mærk verden" af Thor Nørretranders. Fordi den stod på hylden i reolen, ligesom flere andre, gemalen har sat der, som jeg aldrig har læst. Den blev jeg ikke færdig med før jul, og den ligger stadig med et bogmærke i. For det er måske nok lige lovlig dyb læsning sådan lige før drømmeland. Men klogere blev jeg bestemt, selvom udbyttet kunne have været større!

I julegave fik jeg så en anden "hjernebog" af Peter Lund Madsen. Ja jeg fik den ikke af ham, men han har skrevet den. "Dr. Zucharovs Testamente". Og den satte faktisk brikker på plads i hovedet på mig - fik bekræftet nogle af mine "mistanker" - ikke mindst om det kreative. Og jeg bilder mig også ind, at jeg blev lidt klogere på ting, jeg ikke anede. Og samtidig er den på sin helt egen måde, rørende.

"Har du da helt vendt haven ryggen, Zep?!". JA eller nej... Den lå i januar derude i mørket og sov på overfladen. Og det fik den lov til. Men en lille smule uundværlige frø kom dog til huse.


Og andre frø har jeg da også liggende - bl.a. nogle mystiske kuldespirende nogle, som jeg må se at få i en såbakke sammen med lidt andre... Nej OK jeg har faktisk en hel lille samling liggende, jeg skal få lettet popoen og se at få sået i bakker i havestuen! Men jeg har ikke haft det der "drive" i januar. Det skyldes dels mørket, hvor jeg har lavet ganske andre ting. Men også, at jeg havde brug for at vide, om jeg nu var så langt i min helbredelse, at jeg kunne se frem til en aktiv havesæson - eller ikke. Og det ved jeg så nu, at jeg kan :D

Hvad jeg læser nu? Ja læser og læser. Jeg er faktisk på haverundfart sammen med Tante Grøn. Efter hjernebogen hev jeg hendes dejlige skriblerier frem i denne uge. Og tro mig, de vækker en og anden havefølelse, som kan blive svær at tæmme ;)

Vil ønske alle en rigtig god søndag med lidt flere hæklerier fra januar. Jeg startede på at lave "Japanske blomster", som muligvis skal blive til en lampe (der er hæklet flere end, der er på billedet). Derom engang senere, måske. Hold jer muntre :D


7 kommentarer:

 1. ha-ha, den læser jeg også lige nu - Jonasson - ret underholdende :)
  Søde hæklerier.
  Ja, dejligt med frøposer der ligger og venter på os, du skal nok nå det til kommende havesæson.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker hans skrivestil hihi. Er det den med den hundredårige (som iø kom som film i biffen til jul) eller den med Nombeko, du er igang med, Ulla?

   Hjerteligst

   Slet
  2. Nombeko-romanen :) Men jeg læste også den Hundredeårige tidligere og var ved at dø af grin indimellem. Hjerter retur... :)

   Slet
 2. Hej Zep
  Dejligt med nogle gode ideer til læsning, nu hvor der stadig er tid til det efter mørkets frembrud.
  Og tillykke med at du nu kan se frem til en dejlig sommer, det var den bedste læsning på en søndag formiddag.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Tak sødeste Linda! Ja det varer såmænd ikke længe, før det er rigeligt med et par sider i Garfield for at falde i søvn hihi. Jonas Jonasson giver smil på læben!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Jeg hører også til dem der bliver bekymret, når der går tid.....Intet at se på scanningen - dit humør er højt og jeg er meget lettet.
  Håber det holder og du får en dejlig tid i din have nu og i årene fremover.

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep