Sider

lørdag den 22. februar 2014

Den dårlige nyhed er...

...at tiden slet slet ikke tillod at omgøre mit grønne mareridt inden filmaften. Fysikken sætter jo sine grænser og igår skulle jeg desuden også til rå fernisering, som en ret stor del af dagen gik med: http://www.tv2bornholm.dk/?newsID=80555&cache=manual - min ældste datter har bl.a. været med til at lave skraldeskulpturen med de grønne (LOL) babbedutter.

Den rigtig gode nyhed er, at der nu er grå maling klar til mandag. OG torsdag blev jeg færdig med tapetsering. Utroligt, hvad man kan finde ud af på egen hånd, hvis man vil det nok ;)


Nu sitter jeg så og slapper af, mens der "filmes" i den anden ende af stuen iblandet de lattermilde stemmer fra min yngste datter og hendes veninder (og gemalen stadig roder med bil hos en kammerat, hvor han har været hele dagen). Og så glæder jeg mig enormt til at svinge penslen fra mandag og komme videre med makeover. Nu vil jeg tage kaffen med i kommentarerne fra forleden. Rigtig god lørdag aften!

P.s. Ville ønske, jeg havde et lille flueskab....

4 kommentarer:

 1. Så måtte du blive i mareridtet lidt endnu, god arbejdslyst på mandag, det skal nok blive godt.

  SvarSlet
 2. Ja sådan er det. Men der er håb forude - og det er ikke lysegrønt ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Den lille lysegrønne sang....ladadida....jeg bli`r i godt humør hver eneste gang.....:o)

  Looking good, Zep:o)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Til og med er den ikke så lang... Åh kjæreste Tante Lysegrøn - det er umindelige tider siden, jeg har hørt eller tænkt på den :D Tak <3

   Hjerteligst

   Slet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep