Sider

søndag den 2. marts 2014

Update...

Jeg ligger ikke på den lade side for tiden. Dvs. en lille smule mere lad har jeg været siden onsdag, hvor jeg fik den sidste antistofbehandling :D Det blev fejret på afdelingen, hvor der stod flag på bordet, da jeg kom. Og jeg havde selv medbragt lidt til sidebenene og hæklede cupcakes til fri afbenyttelse hihi. En medpatient havde købt de yndigste lyserøde roser til mig. Og de står nok så nydelige i mellemgangen endnu!

Og apropos mellemgangen, så ser den nu sådan ud...Ikke, at jeg er færdig, men ihvertfald en hel del længere end for 3 uger siden, hvor den så sådan ud...5 kommentarer:

 1. Kære Zep.

  Godt at høre fra dig igen.
  Er det ikke sådan med projekter - man når længere i tankerne end i virkeligheden. I hvert tilfælde for mit vedkommende også. Og der er jo ting der er vigtigere end andre.

  Kan fortælle dig at min kollega flytter til Bornholm og starter på sygehuset 1. maj. Hun er også havenørd, så hende skal du nok møde til et eller andet arrangement engang når hun og familien har fået fundet fodfæste på solskinsøen.

  Hav det godt og pas på dig selv.
  Helga

  SvarSlet
 2. Hej Zep!
  Tillykke med den sidste behandling!
  Sikke en forandring, det ser godt og indbydende ud, skønt med farver:-)
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet flot - og hvor er det dejligt, at det var sidste behandling.

  SvarSlet
 4. Godt at høre, at din behandling nu er slut. Tydeligvis har den ikke suget al energi. - jeg lægger mest mærke til, at væggene har et helt andet udtryk nu.

  SvarSlet
 5. Kære Zep.

  Det er blevet SÅ fint og hyggeligt. Og sikke en lettelse, at du nu er ovre antistofbehandlingerne. Min kære husbond har også fået mange antistofbehandlinger. Den foreløbigt og FORHÅBENTLIGT sidste her i februar.
  Ja, livet kræver energi, søde Zep. Jeg arbejder til stadighed på at lære at administrere mine kræfter rigtigt. Der er jo mange ting, der suger og dræner:o)

  Kærlige hilsner og tanker til Lillebo

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep