Sider

lørdag den 2. februar 2013

Kyndelmisse-forskud-på-alle-hjerters-dag

Egentlig havde jeg først tænkt at sætte en masse hjerter på den 14. februar, Alle Hjerters Dag. Bedre kendt som Valentinsdag. Men så igen... Jeg har lyst til at tage lidt forskud med denne opstilling på spisebordet idag,  Kyndelmisse.

Her sner det hyggeligt udenfor, så de små lys får lidt ekstra virkning. Rigtig god solskinskyndelmissedag til jer andre!


Lidt hyggelig dekorering med en urtepotteskjuler, Morelgrene og Påskeliljer. Hjerterne hæklet igår. Perlerne stammer helt tilbage fra min barndom og har ligget gemt i en æske, jeg "faldt" over i min søgen på noget andet. Mit "drageæg", som en fantastisk planteveninde har kreeret og foræret mig for et par år siden. Og til slut et par fyrfadsglas. Det hele "serveret" på en pizzatallerken. Velbekomme ;)

6 kommentarer:

 1. En fin opstilling du har lavet, og de hvide hjerter er kønne.
  I den lille by, hvor jeg var til fest i går, skulle de i aften have Kyndelmissefest, det var vist mest for mænd, og jeg tror de får en hel del indenfor vesten :) sådan fejrer de åbenbart Kyndelmisse der.
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg nøjedes med blomster, pynt og lys ;) Velkommen hjem, Lisbeth - og god søndag :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Nu bliver jeg helt misundelig. Hjerterne hæklet i dag, skriver du. Jeg ville ønske, at jeg kunne hækle noget så yndigt! Jeg er ikke så god til hækling!
  Fin opstilling.

  SvarSlet
 4. Måske kan du blive det, Bente... Hjerterne er god træning. Prøv at gå ind på mit Pinterest board med Hækling; http://pinterest.com/zep71/hkling/ Der er de lige til at få øje på og trykke på :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Ja det ser legende let ud, når man kan og jeg vil da også prøve mig frem! Tak for linket!

  SvarSlet
 6. Håber, det lykkes for dig, Bente. Og ellers går verden nok videre ;) Men det er hyggeligt smånørkleri inde i varmen. Velbekomme :)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep