Sider

torsdag den 7. februar 2013

Hvor var jeg september 2008? Strabo. Rigtigt gættet!

Forrige gættehave var der flere, som hurtigt og uden at blinke gættede; Claus Dalby's... Måneden efter, mødtes han og jeg igen, men et helt andet sted. Kan I mon gætte hvor?

Denne gang får I ikke mig at se, da jeg selv fører cameraet ;) Jeg har flere billeder til hjælp og/eller inspiration til senere idag...

     

Så lykkedes det! Lene fra Bag Havelågen ramte rigtigt :) Er der andre, der har besøgt Strabo?Jeg kendte ikke Strabo ved Østermarie (Bornholm), før Claus Dalby nævnte det måneden før, hvor jeg besøgte hans have. I september skulle han dertil med sine bøger - og man kunne komme slæbende med sine egne og få signeret. Vi "aftalte" gensyn og jeg medbragte min til dato yndlingsbog af Claus; "Den levende have". Bogen, som fik mig til at falde for haven i Risskov og hans flair for skønhed og blomster. Og det kunne ikke være anderledes end, at jeg - stik mod sædvane for signering - ønskede "krusedullen" på afsnittet med "Flammebedet", som jeg forgudede ;)


Regner med, at jeg vil gense Strabo engang i år. Jeg har været der med gode havevenner siden og kan anbefale hyggen der, også når der ikke er helt så mange mennesker som i september 2008...


9 kommentarer:

 1. Det kunne godt være hos Strabo i Østermarie.

  SvarSlet
 2. Sådan Lene! :)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Her må jeg hen når jeg forhåbentlig skal gense solskinsøen på et tidspunkt... :o)

  SvarSlet
 4. Hej Zep og Lene.Jeg var på Bornholm sidste år i juli.Og besøgte Strabo samme dag som Lene.Spændende have at besøge,og jeg fik da også købt min Bornholmske figen.God aften Jette

  SvarSlet
 5. Det havde jeg aldrig gættet for jeg har endnu aldrig været på Bornholm... en stor fejl i min opdragelse... Nå der er tid endnu og hvem ved måske en dag og så skal jeg besøge denne skønne perle af en have. Tak for kigget Dorte.

  Haveknus
  Annette

  SvarSlet
 6. Hej Zep

  Hvor ser der fantastisk dejligt ud. Det er bestemt et sted jeg vil besøge til næste år når jeg kommer til Bornholm igen.
  En ting jeg har lagt mærke til på Bornholm er at i de haver hvor der er Hotensia, har de en helt speciel blå farve..ved du hvad det skyldes ?

  Hilsner fra Linda

  SvarSlet
 7. Jeg er med på at mødes hos Strabo engang ;)

  Ja altså Linda... Jeg ved, hvor der står sådan en Hortensia. Og jeg har indtil videre ikke fået indtrykket af, at de vander den med noget, gør-mig-blå middel. Den står på hjørnet af Smålyngsvejen og Ølenevejen et par km. fra Pedersker. En gammel og mægtig en af slagsen. Lige overfor vandværket. Der må være noget i vandet...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Hej Zep, ja det kunne være hyggeligt at mødes. Min svigersøn er fra Snogebæk, så jeg er ovre hos jer sammen med de unge mennesker og mit barnebarn ind i mellem. Så bor vi ved hans mor.

  Hortensiaernes,blå farve, lagde jeg mærke til flere steder på øen da vi var der sidst i August. Det kan være det er noget, der er i jorden ovre ved jer der gør de får den smukke blå farve.

  Forsat god dag fra Linda

  SvarSlet
 9. Du må give lyd, når du skal herover igen - så kan vi se, om ikke det kan lykkes at mødes :)

  Hjerteligst

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep