Sider

onsdag den 29. august 2012

Østersøens perleskatte del 2

"Min" elskede ø rummer så meget lige udenfor hoveddøren (næsten), at man jo altid kan se det... Altid bliver bare desværre nærmest til aldrig i en aktiv hverdag. Men nu har jeg taget mig selv i nakken! Håber, I har lyst til at se med engang imellem. 

Jeg belønnede min flittighed idag med en ekstra tur ved vandet til aften, på vej hjem fra forældremøde. Cameraet havde jeg været forudseende nok til at slænge ind på bagsædet før afgang - og mødet var slut 20 min. før tid. Aftener som denne skal man "konservere", "putte på glas" eller ihvertfald på harddisc og sidde og nyde til enhver tid! Jeg fik lyst til at lave en collage for første gang i meget lang tid. Værsågod :D
4 kommentarer:

 1. Smukke perler du har fundet til os - tak fordi du vil dele.
  Hvor jeg bare kender det der med at man nemt overser den skønhed der findes i ens umiddelbare nærhed - den er der jo altid og hvis vi ikke lige når det i dag, så når vi det nok i morgen. Måske skal vi blive bedre til at huske at hver dag er unik og fortjener at vi gemmer endnu en perle til samlingen?
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 2. Ja det er nemlig det, med at nyde den smukke natur lige foran vores næser! Godt du var forudseende og havde kamera med - ofte kører jeg forbi et eller andet smukt og ærgrer mig over at kameraet ligger og putter hjemme på en hylde!
  Tak for deling.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :D

  Ja hvem har ikke ærgret sig over ikke at have medbragt cameraet?! Jeg har ihvertfald mange gange!

  Hjerteligst og god week-end

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep