Sider

søndag den 19. august 2012

Sensommerspindehjørnet


Ferieminderne hænger især ved én hylde i havestuen, som rummer en trådkurv købt i en genbrug i Nordjylland for en flad 5-er, på vej hjem fra vores besøg hos min søster i Norge. Deroppe var vi i sølvminen i Kongsberg (en oplevelse med store kunstneriske overraskelser oveni hatten) og i glasskålen fortil i trådkurven ligger sten derfra...


Men ellers så er ferien jo pænt slidt op. Og jeg har fået indrettet mig et hjørne, hvor jeg har i sensommeren skal have spundet hundeuld. Ikke at jeg var fristet idag, hvor der har været stegende hedt derude og planterne her til aften var så tørstige, at jeg kunne høre dem gurgle. Men om et par dage, skal jeg igang - omgivet af planter og pynt, som jeg nu kan lide det...

9 kommentarer:

 1. Det ser sørme indbydende ud.

  God uge.

  Hilsen Hanne, Tilst.

  SvarSlet
 2. Godmorgen og tak, Hanne :D Ønsker også dig en rigtig god uge!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Kære Zep.
  I min søgen efter en spinder til min hundeuld, er svaret, vent til vinter så finder du én. Og der er jeg så lige nu, afventende. Alle tre Collier og Sheltien, smed underulden for ca. to måneder siden. De har siden da, lignet rædsler fra én eller anden Stephen Spielberg-film :o! og er først nu så småt begyndt at ligne hunde igen! Men ulden er gemt, sammen med alt det foregående uld. Jeg er så lidt nervøs for hvor længe sådan noget kan gemmes. Ikke at det er snavset, men jeg sender det alligevel en tanke indimellem. Det opbevares i ´plast-bæreposer´.
  Er ked af at jeg ikke kan læse dine guldkorn under billedet af den smukke hvide blomst, men jeg forstår dog at du har vildt hyggelige omgivelser at sidde i, når du skal igang med dit håndarbejde. Rigtig god arbejdslyst. Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Et skønt hjørne du har fået indrettet dig og dejligt med sommerminderne lige ved hånden... :o)

  SvarSlet
 5. Ja det ser hyggeligt ud, dejligt med ferieminder at tænke tilbage på, og du har mange skønne pelargonier, som også er en af mine lidenskaber!

  SvarSlet
 6. "Ferieminderne hænger især ved én hylde i havestuen, som rummer en trådkurv købt i en genbrug i Nordjylland for en flad 5-er, på vej hjem fra vores besøg hos min søster i Norge. Deroppe var vi i sølvminen i Kongsberg (en oplevelse med store kunstneriske overraskelser oveni hatten) og i glasskålen fortil i trådkurven ligger sten derfra..."

  Sådan står der oppe under den hvide Pelargonieblomst, Iris - du skal bestemt ikke snydes! Nu ved jeg så, at ikke alle browsere viser det ens, når man leger med placering af billederne, så det lader jeg være med fremover :D

  Takker for jeres søde hilsener!

  Ang. hundeulden, så vil jeg kraftigt anbefale dig at putte den i eksempelvis et gammel pudebetræk, Iris. Uld og plastisk fungerer ikke særlig godt sammen. Jeg ved godt, at på mit foto er noget af det i plastikposer (som det blev transporteret hertil i) og jeg sidder med røde kinder og ører ;) Jeg fik aldrig pakket det om, fordi jeg regnede med, at jeg havde fået spundet det kort efter - eller var kommet igang ihvertfald... Jeg trøster mig dog med, at poserne har været vidt åbne og rimelig ventilerede i havestuen. Så det virekr ikke til at have taget skade :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Halløjsa din bornholmske blæksprutte.

  Jeg forestiller mig dig med en vandkande i den ene arm, sytøj i den anden arm, spindeteen eller rokken i den 3. arm, bolledejen i den 4. arm, computeren i den 5. arm, spaden i den 6. arm etc etc :o)

  Altid hyggeligt at kigge forbi Lillebo. Hyg dig med alle dine gøremål.

  Knus fra en skumsvedende morsingbo

  SvarSlet
 8. PS: Kan du og Iris bruge noget spindemateriale fra et langhåret hvirvelmarsvin og to hankatte, der fælder? Har også lidt hvide duefjer, hvis det var noget??????:o):o)

  Tøsefnis og varmedis

  SvarSlet
 9. Kjæreste Tante Grøn.

  Din fantasi overlader ikke meget til virkeligheden hihihi

  Hjerteligst hende, der ikke har brug for flere fældende kattedyr, duer eller (omend jeg savner marsvin!) det, der er mere krøllet ;) VARME kram retur!

  SvarSlet

Det glæder mig, at du tager dig tid til at
dele dine tanker om indlægget.
Hjerteligst
Zep